Welkom!

Al tijden speelt het idee om een blog te beginnen. Maar nooit wist ik wat ik er precies mee wilde bereiken. Op dit moment ben ik het levensspoor compleet bijster, en als poging wat motivatie terug te krijgen besloot ik mijn oude hobbie schrijven weer op te pakken.

Dit is niet het type blog die elke dag vol zal staan met allemaal overdreven enthousiaste kijk-mij-geweldig-zijn posts. Die zijn er al genoeg, en dat is niet hoe ik ben.

Hoewel ik het heel erg lastig vind om persoonlijke gesprekken over mijn leven te hebben en mensen in mijn eigen wereld toe te laten, wil ik dat toch graag hier wel gaan doen. Waar ik dan wel graag over praat? Van alles. Dat mag je hier dus ook gaan verwachten. Ik hoop dat ik hiermee een betere kijk kan  krijgen op mijn eigen manier van denken en waarom. Beetje psycholoogje spelen met mezelf dus. Ik hoop hier alles te kunnen plaatsen waar ik mee zit en natuurlijk ook alles wat ik leuk vind, al is het alleen maar om mezelf op te vrolijken.

Mijn interesse gebied ligt enorm breed. En je kunt hier alles wat verwachten. Van make up,  verzorging, random tips, dagboek achtige artikelen, psychologie tot aan alles wat ik maar kan verzinnen.

Ik spring graag van de hak op de tak en weer terug naar de boom. Enorm verwarrend. Zowel voor mij zelf en voor mijn mede mens. Ik zou met mijn schrijven graag meer inzicht willen krijgen in mijn eigen vreemde wereld perspectief. En daarin dan hopelijk mijn versie van geluk weer zal vinden.

Om me nog even voor te stellen.. Aileen, aangenaam. Ooit kreeg ik de bijnaam Alien, en aangezien ik bijna op dagelijkse basis door anderen geconfronteerd word met het feit dat ik zo ‘anders’/’raar’ ben/doe. Voelt het 9 van de 10 keer voor mij letterlijk alsof ik een Alien ben in wereld waar de mens normaal is.

Hoewel ik geen hekel heb aan mijn echte naam prefereer ik online de naam Miyuki (welke ik gebruik in games ect.) of Alien.

Nou, hoera. Mijn eerste post. Makkelijker dan ik gedacht had.. Waarom begon ik hier niet eerder mee?

Byee

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.