Weekoverzicht 1 maar dan anders!

Afgelopen maandag begon ik vastbesloten aan het vastleggen van mijn week zodat ik vandaag een week overzicht artikel online zou kunnen zetten. Zoals bloggers doen.Artikel Weekoverzicht

Maandag sliep ik lekker uit want ik hoefde pas om 1 uur te werken. In de ochtend werkte ik wat aan mijn site en besloot mijn werkplek op Facebook te veranderen. Naar owner en Blogger bij byalien.nl en wauw wat werd mijn site ineens goed bekeken! De hele dag door was ik er opnieuw verbaasd over. Super leuk dat zoveel mensen even kwamen kijken!

Verveeld op een rustige werkdag

Verveeld op een rustige werkdag

Op werk maakte ik nog wat foto’s. 1 van mijn verveelde hoofd. En 1 van mijn outfit. Dit zijn een paar van mijn favoriete kledingstukken. Een basic top van Primark, fijn zittende stretch broek. Mijn zwarte cape, lang vest, van de winkel waar ik in sta. En een paar van mijn tofste schoenen ooit. Ze zijn van Miamor Style. En ik kocht ze een paar dagen geleden al.

Voor ik ze kocht vroeg ik een aantal mensen wat ze ervan vonden. Niet zo mooi, maar wel echt iets voor mij zeiden sommige. Haha, bedankt lieve vrienden! ♡

Outfit op werk

Outfit op werk

Ik vond ze ook wel echt iets voor mij. Schoenen kopen is voor mij altijd een drama omdat ik niks mooi vind behalve schoenen die niet gemaakt zijn voor mijn zwakke enkels of die veel te duur zijn. Deze vond ik wel leuk en ze waren maar 17 euro. Dus je kan je vast voorstellen dat ik blij was na ongeveer 3 maanden tevergeefs om schoenen zoeken eindelijk iets te vinden. Hopelijk gaan ze lang mee zodat ik niet binnen een paar maanden weer moet zoeken!

Toen ik weer thuis kwam ben ik eigenlijk meteen weer achter de laptop gaan zitten en heb mijn moeilijkste artikel tot zo ver geschreven, over het basisinkomen. Ik heb hier een duidelijke mening over maar ik kreeg het niet op mijn beeldscherm zoals ik het wilde. Het is nog steeds niet helemaal naar mijn wens en het verbaasde me hoe lang ik hiermee bezig geweest was. 3 uur voor een artikel is echt bizar lang voor mijn doen. Ik werd de hele tijd vergezeld door Scarlett die tegen me aan kroop. Verder heb ik nog de sites van wat andere Bloggers gestalkt om nog even te ontspannen en toen voor mijn doen erg vroeg mijn bed ingegaan. Om half 12 al!

Weekoverzicht 1

Dinsdag was eigenlijk een hele saaie dag. Ondanks het vroeg naar bed gaan kwam ik mijn bed slecht uit om te werken. Toen ik thuis kwam hebben we wat eten besteld de nieuwe Mazerunner gezien en toen daarna nog de nieuwe paranormal activity. Beide zijn het wel aanraders. Ik werkte nog een half uurtje aan mijn site en heb verder niks noemenswaardigs gedaan. En verder ook bijna foto’s gemaakt.

Woensdag op mijn enige vrije dag deze week werd ik na een vervelende nacht wakker en werkte weer wat aan mijn site. Deed boodschappen en huishuidelijke dingen, de tijd ging snel, we keken nog wat films op tv ik deed nog wat voor mijn site en we gingen weer slapen.

 

Maar toen ontstond er halverwege de week dus een beetje een probleem.

Ik kwam tot de conlusie dat ik een saai leven heb.

Niet dat ik echt een saai leven heb. Ik vind het wel leuk over het algemeen. Maar saai om te volgen bedoel ik. Een behoorlijk groot deel van mijn week besteed op werk. En daar vind ik het niet zo gepast op foto’s te maken of uitgebreid over te vertellen. Na werk ben ik in de avonden vaak al vermoeid genoeg en werk ik of aan mijn blog of kijk ik een film/serie. Tussendoor pest ik de kat of zij mij. Dat is bijna elke avond zo.

En ik kwam al na ongeveer twee dagen dus tot de concusie dat dat niet super interessant zou zijn. Afgelopen vrijdag zou ik na mijn werk nog naar een kerstmarkt maar door vermoeidheid ben ik daar uiteindelijk ook niet heen gegaan. Dus ook vrijdag werd weer hetzelfde als voorgaande dagen en toen haakte ik echt af met mijn weekoverzicht plan.

Nu heb ik zaterdag dan wel iets leuks gedaan. Ik ging met mijn schoonfamilie naar de film. Starwars, the force awakens. Maar hier zijn dan weer geen foto’s van gemaakt. Daarnaast wil ik ook niks spoilen en kan er dus niet veel over vertellen. Behalve dat het heel gezellig was! ♡

De hele verdere week was ik druk of te moe om iets te doen. Daarnaast vind ik het echt super moeilijk om overal foto’s van te maken. Ik denk er gewoon niet zo snel aan behalve wanneer de kat lief doet of wanneer er iets lekkers voor me staat in een mooi opgemaakt bord. Daardoor heb ik deze week eigenlijk vooral selfies met Scarlett gemaakt. Dus hopelijk is dat ook leuk genoeg!

Fijn kussen

Fijn kussen

Het kussen is niet blij

Het kussen is niet blij

In vervolg dus geen weekoverzichten meer maar mocht er iets spannends gebeuren dan maak ik daar wel een apart artikel over. Of misschien een maand overzicht. In een maand gebeuren wel genoeg dingen denk ik! 😉

Oh, nog twee foto’s van vanmorgen. Dit gebeurd bijna dagelijks en ik vind het altijd heel schattig en een beetje zielig om te zien. Scarlett word graag bediend wanneer haar dat uit komt. Ze wil graag aandacht en duwt haar hoofd dan meestal tegen alles wat op een hand lijkt. Mijn vriend zegt wel eens dat hij nooit iets gedaan krijgt met haar in de buurt. Omdat ze constant over het bureau loopt en hem afleid. En als ik niet thuis ben is het nog erger want dan kan ze ook niet bij mij komen. Niet dat ze niet genoeg aandacht krijgt hoor! Ze hoeft maar bij me in de buurt te komen of ze word bijna dood gegooid met liefde. Dus mevrouw mag niet klagen. Maar dat doet ze toch altijd wel.

image-2015-12-20 (6) image-2015-12-20 (5)

Bedankt voor het lezen!

Byee

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.