Review – Nieuwe krabpaal, samen met Scarlett! + ervaring webshop Ranzijn.nl

Sinds de verhuizing ben ik wat aan rondkijken voor andere meubels die misschien beter in het huis zouden passen. Daarnaast zijn sommige dingen ook echt wel aan vervanging toe. Zo ook de krabpaal van Scarlett. Ik stelde het telkens een beetje uit maar in het nieuwe huis vond ik toch dat het er wel echt van moest komen. Ik was dan ook ontzettend blij verrast toen ik een tijdje terug een email in mijn inbox ontving van Ranzijn Tuin & Dier. Ik mocht namelijk wat uitkiezen uit hun webshop!

En jullie kunnen nu vast al wel raden wat ik gekozen heb! 😉

Tijdens het rondkijken vielen mij vele leuke spullen 1. Krabpaal Ranzijnop, maar omdat een krabpaal echt nodig was was de keus toch snel gemaakt. Naast krabpalen kun je hier dus ook nog vele andere spullen kopen. Of je nou een hond, kat, knaagdier, reptiel, vogel of moestuin hebt. Want naast allemaal leuke dieren spullen hebben ze ook voor allemaal handige items voor je tuin of balkon. Je kunt online bestellen op www.ranzijn.nl maar ook langsgaan in één van de dertien fysieke winkels. Kijk hier waar de dichtstbijzijnde winkel voor jou is. Je kunt hier namelijk niet alleen naartoe voor leuke spullen, maar in een aantal vestigingen zit ook een dierenarts praktijk, trimsalon en een hondenschool! Dat is nog eens makkelijk!

In de winkel ben ik nog niet geweest, ze zitten helaas net iets te ver bij mij vandaan, maar mijn ervaring met de webshop is in elk geval erg goed. Mijn pakketje bestond uit twee items, ik had er namelijk ook nog een zak voer bij gekozen omdat die toevallig ook nodig was. Het voer was alleen iets sneller leverbaar dan de krabpaal, toch hoefde ik niet op het gehele pakket langer te wachten hierdoor. Het voer werd gewoon alvast opgestuurd en de krabpaal zelf volgde een dag later. Hoewel dit niet heel veel had uitgemaakt, vond ik het toch ontzettend fijn dat één item niet de volledige bestelling vertraagd. Dit heb ik namelijk wel anders meegemaakt op andere websites. De bestelling was snel en het pakket was goed stevig verpakt. Dit vind ik ook altijd wel prettig.

2. Bouwpakket Krabpaal

Niet al te moeilijk toch?

Tot zo ver de bestelling, laten we snel gaan kijken wat Scarlett er van vind!

Omdat dit pakketje uiteindelijk meer voor haar is dan voor mijzelf heb ik haar gevraagd om even mee te doen met de review en de paal even te demonstreren. Dat leek haar wel wat. Maar eerst moest die natuurlijk nog in elkaar gezet worden. En daar had ze minder zin in.

Gelukkig voor mij was dit niet heel 3. Krabpaal Scarlettmoeilijk en stond hij na ongeveer een kwartier al helemaal in elkaar. Er zit een duidelijke tekening bij en verder zijn er eigenlijk te weinig onderdelen om het echt ingewikkeld te maken.

Scarlett was ondertussen waarschijnlijk uit verveling in slaapgevallen op de bank, maar leek blij verrast toen ze wakker werd en het volledige plaatje zag staan. Voordat ik ook nog maar tijd had om de paal een mooie plek in huis te geven zat ze er namelijk al op.

Krabpaal 12

 

 

 

Ja, dit is een goede krabpaal. Ze begon er vrijwel meteen kopjes aan te geven en liep luid knorrend over het eerste plateau.

Ze houd ontzettend van alles wat zacht is en slaapt het liefst op mijn zachte kussens en dekens. Ze vind het dan heerlijk de om de stof te kneden met haar pootjes terwijl ze er hard bij spint.

Lief!

De stof van deze paal lijkt veel zachter dan de stof van haar oude paal dus dat werd vast gewaardeerd.

 

5. Krabpaal Scarlett

Wat ik ook zeker een pluspunt vind aan deze krabpaal is het extra krab gedeelte aan de voorkant. Ik had namelijk ook al van dit soort plankjes maar dan los. Tot zo ver heb ik die alleen nog niet een goed plekje kunnen geven in het nieuwe huis, waardoor ze nu nog los rondzwerven en niet zo nuttig zijn.

Maar er is meer!

6.Krabpaal Scarlett

 

 

 

 

 

Na een grote sprong zijn we aangekomen bij het volgende plankje. Hij is wat onduidelijk maar ik vond dit een ontzettend leuke actie foto! Foto’s maken van dit energieke beestje is niet altijd even makkelijk!

 

7. Krabpaal Scarlett

 

 

Dit is een mooie hoogte, ik denk dat we haar hier het meest gaan zien zitten. Zo kan ze precies zien wat er allemaal gebeurd en ook nog zien wat er op de tafel en de kast ligt. Iets wat ze om de een of andere reden altijd graag wil weten.

8. Krabpaal Scarlett

 

 

 

 

 

 

En meteen test ze even hoe lekker hij krabt. Ik vind het altijd heel schattig om te zien hoe ze dan heel boos kijkt terwijl ze aan het krabben is. Ze krabt er ook heel wild aan, bij de vorige paal had ze het touw ondertussen zo kapot geklauwd dat het doormidden was. Ze leek het dan ook extra te waarderen dat ze nu weer lekker wild kon doen en ging helemaal los. Dus misschien dat ik de paal binnenkort voor de zekerheid nog extra vast maak aan de muur wanneer ik een vaste plek heb gevonden waar zowel Scarlett als ikzelf blij van word.

Zij lijkt deze plek wel erg fijn te vinden maar ik vind dat zo vlakbij de deur iets minder handig! 😉

9. Krabpaal ScarlettEn hier heeft ze een hele tijd gezeten terwijl ze tevreden rondkeek door de kamer. Ik dacht dat ze hier nog wel een tijdje zou blijven zitten.
10. Krabpaal Scarlett

 

 

 

 

 

 

 

 

En toen zat ze toch ineens zomaar bovenin! Als een trotse koningin op haar troon. Ze heeft nog nooit eerder z’n hoog plekje gehad om te zitten en ze lijkt dit wel op prijs te stellen!

11. Krabpaal Scarlett

 

Ze leek zelfs nog wel hoger te willen!

Soms fantaseer ik wel eens over een huis met overal van die leuke plankjes en trappetjes, zodat je kat overal kan lopen, zitten en slapen in huis. Dat lijkt me echt ontzettend leuk! Ideeën voor later! 😉

Voor nu is deze krabpaal perfect!

Ben jij ook toe aan een nieuwe krabpaal?
Je kan deze hier vinden!

Bedankt voor het lezen!

Liefs, en pootjes van Scarlett ♡

Byee

 

Ps. Dit artikel bevat misschien iets teveel foto’s maar Scarlett is nou eenmaal veel te schattig en ik kon niet kiezen tussen alle foto’s! Ik hoop dat jullie dit niet erg vinden! 😉

*Spon

Byalien

4 reacties

    • Jaa, ik zag je artikel net voorbijkomen!
      Jammer dat Taffie minder blij was met haar krabpaal! Scarlett is er bijna niet af te krijgen haha!
      Misschien is het bedje al fijn genoeg dat ze de krabpaal niet nodig vind :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.