Review – Max and More Eyeliner van de Action

Vandaag een review!
En een beetje een vergelijking, want ik vind reviews leuker wanneer er vergeleken word met iets anders soortgelijks.

Gisteren was ik in de Action voor wat nieuwe kwasten en schilderstape om ons huis verder te verven. En toen kon ik het natuurlijk niet laten heel even via de make up afdeling naar de kassa te lopen, daar viel mij dit ‘nieuwe’ product op. Ik weet niet zeker of hij nieuw is maar ik had hem in elk geval nog niet eerder gezien. De Max and More Liquid Eyeliner. Voor €1.39 nam ik hem mee en vandaag heb ik hem meteen maar even getest.

Normaal gebruik ik de Miss Sporty Studio lash The Miaoww Look Eyeliner waar ik erg tevreden over ben. Deze is alleen echt bijna op dus kwam deze nieuwe erg goed van pas. Kan die van de Action hier aan tippen of moet ik deze week toch weer naar de Etos voor een nieuwe van Miss Sporty? Lees snel verder!

1. Max verpakking      2. Max ingredienten

In mijn enthousiasme vergat ik heel even dat ik een Blogger ben en dat je dan eerst een foto hoort te maken en daarna pas de verpakking open trekt. Oeps.. Maar ik heb het heel netjes teruggestopt en je ziet het nauwelijks als je het niet weet. 😉 Ook nog een foto van de achterkant met een beschrijving hoe het moet en welke ingrediënten er in zitten.

4. Swatches

De swatches, links is Max and More en rechts (het hokje) is Miss Sporty. Zo op het eerste gezicht is er weinig verschil. Ze trekken beide eigenlijk niet in de lijntjes van mijn hand. Wel lijkt die van Miss Sporty iets gelijkmatiger aan te brengen. Dit is trouwens een swatch van mijn oude die dus bijna op is. Ik heb hem even goed geschud dan komt er altijd nog wel een beetje uit. Hij lijkt toch alsnog een heel klein beetje donkerder dan die van Max and More. Maar dit valt als eyeliner wel goed op te bouwen.

Die gekke vage vlek boven de swatches is verf. Dat had eigenlijk op de deur in ons nieuwe huis gemoeten..

5. Punt Max Sporty

Het valt me op dat hoewel het puntje van Miss Sporty (onder) veel dunner is dit voor het aanbrengen uiteindelijk weinig verschil maakt. Het puntje van Miss Sporty is ook veel buigzamer en die van Max and More juist iets harder waardoor je alsnog ongeveer een een even dikke lijn kan trekken. Deze lijndikte werkt voor mij prima dus ik ben hierover bij beide tevreden.

Miss Sporty heb ik al een hele tijd in gebruik en ik ben tevreden over de houdbaarheid van de Eyeliner. Hij blijft erg goed zitten en vervaagt eigenlijk niet aan het eind van de dag, de wing wil nog wel eens iets vervagen maar over het algemeen heb ik hier niet echt last van.

Na nu een hele dag Max and More opgehad te hebben ben ik lichtelijk verrast. Het lijkt er nog net zo goed op te zitten als toen ik het vanmorgen aanbracht! Hier ben ik erg positief over!

6. Vervaagd swatches

Op mijn hand komen ze ook ongeveer even goed uit de test. Om te zien hoe goed het blijft zitten heb ik de swatches een tijdje laten zitten en er even stevig met mijn hand overheen zitten wrijven. Uiteindelijk vervaagden ze beide wel een beetje. Maar ik was toch alsnog erg verbaasd. Beide bleven echt goed zitten. Max and More lijkt zelfs nog iets beter te blijven zitten ook. De verf zit er ook nog steeds goed op.

7. Makeup

Hier nog even een foto van vanmorgen. Ik moet nog erg oefenen met foto’s maken van mijn make-up. Het heeft echt een heleboel pogingen gekost om een beetje een fatsoenlijke foto te krijgen. Ik zag zelf eigenlijk geen verschil met mijn normale Eyeliner. Als ik echt een verschil moet noemen heb ik het idee dat deze iets glanzender opdroogt dan Miss Sporty. Maar dat kan ook liggen aan de enigszins metallic oogschaduw die ik er onder draag.

Verder heb ik nog een tip voor jullie. Soms komt het eens ter sprake en dan valt het mij op dat ik altijd hetzelfde probleem hoor over eyeliner pennen. Ze zijn zo snel leeg! Hier heb ik zelf eigenlijk geen last van. Tuurlijk gaat een product uiteindelijk op maar ik doe echt maanden met een eyeliner pen die ik toch dagelijks gebruik.

Eyeliners hebben namelijk een verborgen reserve. En dit lijkt bijna niemand te weten! Hoe zonde! Wanneer je eyeliner ‘op’ is moet je voortaan even een pincet gaan pakken. Daarmee pak je het puntje van de stift en trek je deze er langzaam uit. Je zult zien dat er aan het eind een nieuw puntje zit. Het enige wat je hoeft te doen is hem omdraaien en er opnieuw in doen. Nu heb je een nieuw scherp puntje die nog genoeg eyeliner bevat om nog een hele tijd mee vooruit te kunnen! Tadaa!

8. Puntjes 2 kant

Dit is die van Max and More.

Is er dan echt helemaal niks negatief over deze eyeliner? Nou, als ik echt iets zou moeten verzinnen is het de verpakking. Eigenlijk is er niks mis mee. Maar omdat ik hem hier vergelijk met Miss Sporty The Miaoww Look valt hij ineens toch best wel tegen. Ik vind die verpakking met katten ogen nou eenmaal erg leuk.

3. Max Sporty

Conclusie, ik ga voorlopig nog even niet naar de Etos. Die van Max and More voldoet helemaal prima!

Wat is jou favoriete eyeliner?

Bedankt voor het lezen!

Byee

Byalien

3 reacties

 1. Ik draag altijd Dating Joe Black van Catrice, want die is echt mat zwart, wat mij net wat beter staat dan normale glanzende eyeliner.
  Die truc van het stiftje kende ik trouwens ook nog niet! Super handig om te weten 🙂

  • Jaa, ik ben persoonlijk ook iets meer voor mat zwart.
   Ik kan alleen niet zo goed omgaan met van die liners in potjes zoals Dating Joe. Ik knoei altijd!
   Handig he! Ik kwam er per toeval achter toen het puntje eens los zat. Toen ging ik kijken bij een andere, en tot zo ver hebben al mijn stift liners nog dat extra puntje gehad! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.