Review – Essence The glow must go on palette by Serena

Yeeyy! Ik ben zo blij dat ik dit palette wist te bemachtigen! 🙂

Bij de aankondiging was ik nog bang voor een filiaal te moeten kamperen om er één te kunnen kopen, maar toen ik 30 mei toevallig in een dorp was in plaats van de drukke Kruidvat hier in Leeuwarden zag ik ze dus toch wel liggen! Wat een geluk!

Serena 1

Dit is gewoon een palette wat je als Beautylab fan moet hebben en ik ben blij dat het ‘gelukt’ is. Verder is het ook gewoon een ontzettend handig palette omdat het bijna alles bevat wat je nodig hebt. Er zit namelijk een highlighter in, een bronzer die bestaat uit drie kleuren en daarnaast nog twee oogschaduw kleuren. En een kwastje, hoewel ik normaal meestal niet zo dol ben op de bijgeleverde kwastjes, vind ik deze nog best prettig werken en aanvoelen.

Serena 2

Zoals je nog best goed kan zien op de foto heeft zowel de bronzer als de highighter een mooie glans! Hier houd ik ontzettend van. Jaren geleden kocht ik eens een bijna soortgelijke bronzer van Essence, dit was mijn favoriet maar deze is helaas al lang op, deze van Serena lijkt hier echt ontzettend op en daar ben ik erg blij mee!

Serena 3

Highlighter is bijna altijd goed en ook de oogschaduw kleuren werken goed voor mij. De donkerste oogschaduw kleur kan ik zelfs nog weer gebruiken als wenkbrauwkleur, dus dat is nog een leuk extraatje! Dit ene palette vervangt daarmee dus eigenlijk vier losse doosjes! Dat klinkt als een hele goede deal! Ik hoef alleen nog een beetje foundation, een eyeliner en een mascara te hebben en verder niks. Perfect voor mee op reis dus ook!

Nog een foto om te zien wat ik er van gemaakt heb. Normaal ben ik niet zo dol op selfies, maar ik moet toegeven dat ik deze erg goed gelukt vond. Kijk die glans! Ik vond de foto zelfs Instagram waardig! En dat is een primeur, want tot deze foto had mijn Instagram nog geen foto waarop je mijn hoofd normaal en goed kon zien.

Serena 5.

Zo leuk om te zien dat Serena zelf ook een reactie geplaatst heeft onder mijn foto! Super lief! Ik zou liegen als ik zei dat ik niet even heel blij heb zitten zijn hiermee. Altijd super leuk om te zien hoe zij contact heeft met haar lezers en kijkers! En al heb ik al eens eerder reacties van haar gehad, het blijft gewoon altijd leuk! ♡

Erg mooi gemaakt Serena! Ontzettend tof dat je dit mocht doen en je hebt er ook nog eens echt iets heel moois van gemaakt. Als je dit toevallig ook leest, ik ben er echt heel erg blij mee! ♡

Bedankt voor het lezen!

Byee ♡

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.