Nieuwe telefoon ♡

Hoera! Er is ook goed nieuws! Ik heb een nieuwe telefoon!

Want ik heb namelijk de beste ouders ooit! ♡
Vanmiddag hebben ze een nieuwe telefoon gekocht voor mij en ik ben ZO blij! 🙂 🙂 🙂

Ik was zo gehecht aan mijn Galaxy Note 3 dat ik eigenlijk nooit meer iets anders wilde. Alles werkte perfect en hij is en was perfect. De beste telefoon ooit.
Maar helaas eigenlijk nergens meer echt ongebruikt te vinden. Dus toen moest ik alsnog iets anders vinden.

Mijn moeder dacht al snel aan de Note 4 en na enige research kwam ik er achter dat hij identiek maar toch net iets beter was. Dichterbij de Note 3 zou ik niet meer komen dus besloot ik dat de Note 4 ook goed was.

Vanmiddag gingen we kijken, en hij was perfect!
Mijn sim kaart erin gedaan om hem te testen en die is er nog niet weer uit geweest.

Ik ben nog steeds een heleboel foto’s kwijt maar ik ben in elk geval weer bereikbaar en ontzettend blij dat ik weer fatsoenlijk kan typen en werken aan mijn blog. Dit is zeker 1 van de allerbeste cadeaus ooit! ♡

Ps. Oeps 3 artikelen, beetje veel tekst. Maar ik ben zo blij dat ik weer kan schrijven!

– Lieve lieve Note 3,
Voor bijna 2 jaar waren wij onafscheidelijk en je was mijn beste rechterhand ooit. Je liet me nooit in de steek en had het altijd het beste advies.
Ik hoop dat je me kan vergeven dat ik je mee liet nemen door z’n vreselijke persoon ik heb dit echt nooit gewild!

In gedachten zal ik altijd bij je zijn en ik hoop met heel mijn hart dat je niet ergens kapot en afgedankt weggegooid word. Maar doorverkocht aan een lieve persoon die of net zoveel van je zal houden als ik dat deed en doe, of die zo eerlijk is om het iMei nummer te controleren en contact met mij op te nemen.
Hopelijk tot ooit! ♡

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.