Mijn terugblik op 2015

Eerst wilde ik deze niet plaatsen omdat er qua persoonlijk niet veel positiefs te vertellen is en op bloggebied ben ik nog geen 3 maanden bezig dus z’n overzicht leek me ook niet super nuttig.

Maar eigenlijk toch wel leuk dus doe ik het toch maar!

Op persoonlijk gebied kijk ik niet echt positief terug op 2015. Er gebeurde eigenlijk niks noemenswaardigs leuks of goeds. Maar wel veel vervelende dingen.

Zo kijk ik terug op 2015,

het jaar waarin ik mijn fulltime baan kwijt raakte.

Het jaar dat ik voor het eerst in mijn leven echt zonder geld zat.

Het jaar waarin mijn auto tot 2 keer toe stuk ging.

Het jaar waarin mijn brommer nog veel vaker stuk ging en me zelfs deze week nog met een lekke band in de stad liet staan.

Het jaar waarin ik me nooit echt goed gevoel heb en vooral veel gestrest heb.

En vooral het jaar waar over ik bijna niks leuks te zeggen heb.

Behalve dat het ook het jaar is waarin ik eindelijk mijn blog startte!

En daar heb ik altijd wel iets leuks over te zeggen en daarom wil ik ook nog even de ‘beste’ artikelen benoemen. Ik zag dit veel bij anderen voorbij komen en vond het erg leuk om te lezen.

Op nummer 1 staat natuurlijk mijn Homepage. En ik denk zelfs dat ik mijn aller eerste blog doel ga halen. Of doel.. toen ik iets meer dan 2 maand geleden begon leek het me leuk om aan het eind van dit jaar 1000 views op mijn homepage te hebben gehad. Behoorlijk onhaalbaar leek dat toen. Maar het zijn er op dit moment van schrijven 995! En dat ‘doel’ is dus bijna behaald!

Nummer 2 is mijn About pagina. Blijkbaar wil iedereen toch ook graag weten wie ze voor zich hebben.

Nummer 3 is de eerste echte blog post in de lijst. En ook meteen mijn favoriet! Het artikel over mijn 8,5 jaar samen zijn met mijn vriend. Ik had niet meteen gedacht deze in de top 3 te zien staan maar leuk!

Op 4 staat mijn review over mijn favoriete producten. Reviews schijnen het altijd wel goed te doen dus deze had ik wel een beetje verwacht.

En als laatste op nummer 5 mijn artikel van 10.12.2015 met de vraag of de tijd snel ging. Ik snap niet helemaal waarom die ene vraag er zo uit springt in verhouding tot de rest.

Statistieken en vergelijken, altijd leuk. Verder zal ik ze niet meer benoemen want alle verdere artikelen zijn ongeveer allemaal even vaak bekeken. Alleen deze 5 hadden zichtbaar meer views.

Oh nog een leuk dingetje, dit jaar kwamen mijn bezoekers uit 6 verschillende landen. Waarvan ik vooral stond te kijken van de views uit Amerika. Dat had ik niet meteen verwacht op een Nederlandse site namelijk.

Maar nu ga ik verder met oud en nieuw ‘vieren’ en wil ik iedereen alvast een heel leuk feestje en alvast een fijn nieuwjaar wensen!

Bedankt voor het lezen en tot volgend jaar!

Liefs,

Alien ♡

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.