Maandoverzicht – Oktober 2018

Hoi!

Er missen wat maanden, dat klopt, dat komt later.

We genoten van de laatste zonnestralen. Scarlett in het speciaal.
We hebben alleen in de ochtend zon op het balkon, daar geniet ze tot de laatste minuut van.

Ik had mijn eerste lesdag.

Waarschijnlijk heb je het gemist, vanwege mijn vreemde upload schema met maandoverzichten, maar ik ben begonnen aan een opleiding. Deze gaat via mijn werk. Dus ik ben nu student aan de Spar-academie.

Het enige nadeel is dat ik voor elke lesdag een behoorlijk stuk moet rijden. En dan kom je er ineens achter dat files ook nog een ding zijn.. Hier heb je in Friesland vrijwel nooit last van, dus dit was even wennen voor mij.
Dit was op de heenweg, maar helaas had ik hetzelfde uitzicht op de terugweg. Ik heb serieus medelijden met de mensen die dit elke dag hebben onderweg naar school of werk..

Ik had zin in sushi voor lunch, dus ik haalde sushi voor lunch. Samen met dit drankje wat ik wel eens haal in een chinees winkeltje hier in Leeuwarden.

Super lekker!

Mijn mieren doen het geweldig. Door de warme zomer zijn ze extra goed gegroeid heb ik het idee. Toen ik ze kreeg waren ze met acht in totaal. Nu zijn het er bijna 200! 🙂

De eerste wat koudere dagen waren er ook en dan ligt ze toch liever onder een dekentje.

Hieperdepiep hoera! Mijn mieren zijn 1 jaar!
Een jaar bij mij dan tenminste.

Ik ben echt heel blij met en trots op deze kolonie. Zoals ik net al zei waren ze maar met een paar toen ik ze kreeg en nu al met zoveel. Ook heb ik ondertussen een heleboel van deze grotere mieren die er ontzettend stoer uitzien.

We gingen ook weer uit eten met mijn ouders. Weer naar Omnia en weer was het erg lekker. Ondanks dat het erg groot en wat gehorig is blijft dit qua eten wel echt mijn favoriete all you can eat restaurant.

Het begon weer donker en schemerig te worden onderweg naar werk ‘s ochtends. Ik vond dit wel een mooi uitzicht en maakte deze snelle foto terwijl ik fietste. Leeuwarden vroeg in de ochtend terwijl er nog niemand is heeft iets speciaals vind ik.

Ik had een rups in de sla..

Omdat ik toch al mieren heb vond ik dat er ook nog wel een rups bij kon, hij zou het sowieso niet overleven buiten. Dus hij kreeg een eigen bakje en een stuk sla. Helaas heeft hij maar een paar dagen mogen genieten, ik denk dat dit kwam door eventuele stress en hoogstwaarschijnlijk de koelkast waar de sla in lag.

Toch was het leuk om even een rups gehad te hebben.

En dat was het ook alweer.

Bedankt voor het lezen! ♡

Byee!

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.