Maandoverzicht – Maart 2018

Ja, hallo!

Ik ben er ook weer eens.

Voor iedereen die hier nog steeds regelmatig komt met de verwachting een stukje te kunnen lezen, het spijt mij.

Op dit moment kan ik niet beloven dat er nog veel dingen online gaan komen. Bloggen voegt op het moment niet meer zoveel toe aan mijn leven. Ik vind het nog steeds leuk om te doen, ik vind andere dingen alleen nu leuker om te doen en een dag heeft niet zoveel uren. Ik kom er gewoon niet echt meer aan toe, dat vind ik jammer, maar niet heel erg. De maandoverzichten wil ik alleen wel echt graag blijven doen, omdat ik die zelf heel graag terug lees. En omdat het ervoor zorgt dat ik mijn foto’s ge-update en netjes houd.

Vandaar dus alsnog de maand Maart! 🙂

Ik sluit niet uit dat er ook andere stukjes online komen, maar ga er ook niet al te veel van uit.

Scarlett lag lekker in haar warme stapel met kussens.

Ze had groot gelijk, dit vond ik nogal schokkend. De temperatuur is nog te doen, maar die gevoelstemperatuur.. Doe even normaal ofzo.. -21?! Ik houd wel van kou, maar dit was gewoon echt niet te doen.

Een goed begin van de maand.

Not.

Ik houd het nog steeds heel vastbesloten vol om geen nieuwe telefoon te kopen.
Dus ja, hij ‘werkt’ nog steeds.

Meer Scarlett, dit keer met wat zomerse vibes dankzij een palmboom.

We gingen naar een optreden.

Die van Famke Luise. Tot zo ver moest iedereen lachen toen ik ze dat vertelde, dus neem je momentje maar even.

Maar ik ging dus naar haar optreden in Leeuwarden, samen met mijn vriend.

Het optreden zelf was leuk. Ik ben geen echte fan, maar Famke heeft wel iets wat ik leuk vind. Wat ik wel echt jammer vond was dat ze maar zo weinig nummers had en dus deed. Ik wist dat wel, maar had ergens toch verwacht dat ze nog wat extra’s zou doen. Zoals een praatje, verhaaltje, preview van een nieuw nummer of zo iets. Gewoon iets. Maar ze deed haar vier nummers in ongeveer een kwartier tijd en dat was het. Gezien zij de enige echte act was die avond vond ik dat echt een beetje jammer.

Verder was het wel leuk om mee te maken.

En ik ben acht jaar bevriend met mijn vriend. Op Facebook dan haha.

In het echt gelukkig nog wat langer.

Ik gaf de mieren ook een nieuw verblijf. Vorige week al een schone, maar gezien de bijna ontsnapping toen dacht ik dat ze wat meer ruimte wilden.

Ik had dit verblijf over omdat mijn andere kolonie op mysterieuze wijze overleden is. Ze deden het supergoed in hun winterrust en toen kwamen ze weer naar normalere temperaturen en binnen twee weken waren ze dood. Nog steeds heb ik geen idee wat het probleem precies was. En ook echt heel jammer. Maar ik had nu wel dit verblijf over. Na het goed schoongemaakt te hebben sloot ik de mieren er op aan. De buitenwereld heb ik gevuld met verschillende dingen, waaronder een nieuw buisje met water, een berg stenen voor een natuurlijk effect en een diversiteit aan verschillend voedsel.

De eerste dagen deden ze niets. Ik was heel even bang dat deze nu ook dood zouden gaan, maar na een paar dagen zag ik dat ze buiten waren geweest omdat de korrels met vruchtenhagel verplaatst waren. Nog een dag later waren de korrels half het nest ingesleept en zag ik kleine hoopjes met afval vanuit het nest in de buitenwereld.

Nog wat later zag ik vaak mieren buiten lopen en leken ze helemaal gewend te zijn aan het nieuwe verblijf. Yay!

Ik ging deze maand ook wat foto’s maken met Tini. Of eigenlijk maakte zij de foto’s gewoon en moest ik dingen doen met mijn handen zodat het er mooi uitzag. Wat verrassend moeilijk bleek te zijn. Uiteindelijk is het gelukkig alsnog gelukt en hebben we een paar foto’s waar Tini tevreden mee was. Dit is er één van.

Dit vind ik gewoon een hele toffe foto. Hij heeft een leuke sfeer. En er gluurt een grappig ding tussen de stoelleuning door. Ik denk dat dat een schilderij of iets dergelijks was wat er toevallig achter stond, maar ik zag het op het eindresultaat en ik vond de foto daardoor nog net iets leuker. 🙂

Foto gemaakt door Tini.

Omdat wij met Pasen bij onze familie zouden eten, maar omdat wij het ook leuk vinden om zulke dingen samen te vieren, gingen we de dag voor Pasen nog even samen gourmetten. Super lekker!

Normale katten staan hier dan omheen te janken en bedelen omdat ze ook wat willen, Scarlett kijkt ernaar alsof het een horrorfilm is.

En veel meer had ik deze maand niet.

Grotendeels kwam dat omdat mijn telefoon niet meer zo soepel loopt waardoor het openen van applicaties soms enorm traag gaat. Zo ook de camera en ik kon regelmatig niet het geduld opbrengen om op het ding te wachten.

Gelukkig ontwikkelde ik in de volgende maand meer geduld en heb ik voor volgende maand meer foto’s.

Bedankt voor het lezen! ♡

Byee!

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.