Maandoverzicht – Juni 2016

Deze maand was best wel saai eigenlijk.

Of ik ben vergeten wat ik allemaal deed, maar waarschijnlijker heb ik gewoon echt niet zoveel boeiends gedaan!

Lets see..

We beginnen met Scarlett, want fluff en lief

We beginnen met Scarlett, want fluff en lief

Op 4 juni was ik in elk geval 9 jaar samen met mijn vriend. Dat hebben jullie hier al kunnen lezen, maar nogmaals hoera voor ons.

Op 7 juni ging ik naar de bioscoop met mijn schoonfamilie en vriend. Naar de film Warcraft, die echt super leuk was! Zelfs zo leuk dat wij twijfelen om nog een keer te gaan. Aanrader in elk geval.

Op 16 juni gebeurde er weinig spannends, maar ik maakte wel deze prachtige foto! Ik weet niet wat er in de lucht aan de hand was, maar binnen een paar minuten kleurde de hele lucht roze! Onwijs mooi! #nofilter

Maandoverzicht pink sky

En op 24 juni was mijn vriend jarig. Alweer een leuke dag gehad, en we hebben het de dag erna ook nog samen gevierd. Toen gingen we samen naar de stad en kocht ik eindelijk nieuwe schoenen, dit wilde ik al een tijdje, maar ik kon elke keer geen goede vinden. Het ging er echt om dat ze goed zouden zitten en fijn zouden lopen omdat ik echt eens goede loopschoenen nodig had. Dat ze er een beetje leuk uit zagen vond ik toch ook belangrijk. Ik ben heel kieskeurig met schoenen en kan er echt een jaar over doen om de goede te vinden. Omdat mooi en comfortabel blijkbaar niet samen gaan. Toch vond ik deze nog, als laatste paar en behoorlijk afgeprijsd. Top! Ze lopen echt ontzettend lekker en ze staan goed bij de meeste van mijn outfits, zonder dat het meteen veel te sportief staat.

Maandoverzicht shoes

26 juni ging ik met mijn vriend naar het bos, lopend. Want het bos is 50 meter van ons huis af. Misschien zelfs minder. We hebben wilde koeien gespot, maar ook allemaal andere dieren. Best gek om zo midden in de stad te wonen, maar toch met een paar stappen in een echt natuurgebied te staan. Ik fotografeerde deze vlinder nog, gewoon omdat ik hem mooi vond en het opvallend vond hoe ‘harig’ vlinders eigenlijk zijn.

Maandoverzicht vlinder

Op 28 juni vroeg ik een paspoort aan. Niet heel spannend. Toch ook een beetje wel. Door een paspoort aan te vragen in plaats van een ID kaart geef ik mijzelf de mogelijkheid om daadwerkelijk binnen 10 jaar iets met mijn dromen te doen en misschien eens wat van de wereld te zien. Ik weet dat het nog erg ver is, maar voor mijzelf vind ik dit een goede eerste stap. Iets wat mij zelfs zeer waarschijnlijk tegengehouden zou hebben omdat ik anders alsnog weer een paspoort zou moeten aanvragen mocht ik wel echt op reis gaan.

En that’s is! Saai he?

Ik sta er ook versteld van. Al had ik voor mijn gevoel voor het eerst sinds maanden inderdaad het idee dat ik het deze maand eens wat rustiger had. En misschien zelfs een beetje minder gestresst was.

Hier, nog een Scarlett. Nog steeds gewoon omdat lief

Hier, nog een Scarlett. Nog steeds omdat gewoon lief

Toch deed ik iets meer, kwam ik achter toen ik de foto’s erbij pakte.

Mag ik even een applausje voor mijn moestuintjes? Deze foto’s maakte ik op 1 juni. Misschien kennen jullie ze nog, deze foto’s stonden namelijk ook in mijn vorige maandoverzicht. Ze zijn nog klein en onschuldig.

10 mei grote moestuintjes

9 mei moestuintjes

Ergens halverwege de maand hadden we een paar regenbuien en toen kwamen ze ineens tot leven. De rucola (dat met die witte bloempjes) is volledig ontspoort en probeert maar van het balkon te ontsnappen en in plaats van eetbare rucola groeien er alleen maar bloemen uit. De wortels doen hun ding ook goed en zijn nu inderdaad herkenbaar als wortels (onderin de grijze bak) en verder denk ik dat ik de hele zomer hier komkommers kan uitdelen aan de buren, aangezien van de ongeveer 15 zaadjes die ik plantte werkelijk geen enkele dood ging.. De komkommers zijn dus bijna alle andere. En er staat nog een sla, doperwt, en radijs. En dat kleine dichtbevolkte iets in de roze bak zou een tomaat  moeten worden. Het was ondertussen zelfs zo hard gegroeid dat ik ze tussen de foto’s door heb moeten overpotten in andere bakken. Ik was doodsbang dat ik ze halverwege kapot zou maken of dat ze dood zouden gaan, maar gelukkig ging alles goed en hebben ze nu weer ruimte om te groeien.

Wellicht dat ik hier nog een speciaal artikel over schrijf. Dit hele tuinieren gedoe gaat me namelijk vrij goed af.

Maandoverzicht moestuintjes 2 

Juni was ook de maand dat ik Aliexpress ontdekte.. Ik had er nog nooit besteld, maar blijkbaar kan je dus nu bestellen met alleen je bankpas, als je één keer via je telefoon besteld hebt, hoef je zelfs niet eens meer een pasje scanner te hebben. Dan kan je gewoon je gegevens invullen en dus nog sneller en makkelijker betalen. Ik weet oprecht nog niet of dat een goed of een slecht ding is, maar ik heb ik elk geval veel pakjes ontvangen deze maand. Gewoon zodat je een idee hebt van hoeveel pakjes ik kreeg bewaarde ik ze en maakte ik er een foto van. Niet schrikken hoor, de prijzen varieerden tussen de 0,09 cent en 2 euro ofzo dus ik was hier serieus bijna geen geld aan kwijt. Bizar ook toch, dat je iets kan bestellen en bezorgen voor letterlijk 10 cent. Het enigste is dat het iets langer duurt, twee weken ofzo. En dan word het gewoon door postNL in je brievenbus gedropt. Deze pakjes bestelde ik allemaal aan het begin van de maand en ik ontving ze echt bijna allemaal na twee weken. Op één dinsdag lagen er zelfs zoveel pakjes in de brievenbus dat het echt bijna niet meer paste. Maar liefst elf envelopjes op één dag!
Dit is misschien ook wel een artikel waard..

Maandoverzicht Aliexpress

Ik kocht onder andere deze ketting die ik echt super stoer vond en tijden geleden al voor 21,99 voorbij zag komen op Instagram. 21,99 vond ik veel te duur 1,15 overigens niet. Slim hoor, dat Aliexpress shoppen en doorverkopen via social media met een winst van 1000% . Het is dat ik mij dan niet meer goed over mijzelf zou voelen, anders zou ik het ook doen.

Maandoverzicht Dino ketting

Ook hebben we sinds deze maand echt last van muggen. Ik word er best wel gek van, maar Scarlett vind het prachtig. Muggen zitten blijkbaar graag in gordijnen, dus krijgen onze gordijnen vakkundig aangelegde gaten van Scarlett. Top lieve pluizenbol! Zo zullen ze er wel makkelijker uit kunnen ofzo.

Kattenlogica.

Maandoverzicht gordijn

Ik heb ook erg veel geschreven deze maand, en daarbij ook foto’s gemaakt. Het betreft een paar reviews. Eindelijk weer eens de tijd ervoor gehad. Foto’s maken doe ik het liefste buiten omdat ik dan mooier licht heb. Helaas fuckte de natuur mijn foto’s op. Zie dit nou! Makeup is niet voor spinnen.. Het lag er ook nog geen 10 tellen.

Maandoverzicht makeup

Hier moest ik heel hard om lachen, en het is zo waar en van toepassing op Scarlett. Ik stuurde hem door naar Ingrid, want het is net zo van toepassing op haar kat, Mickey, die misschien nog erger is dan Scarlett.

Maandoverzicht cats

Verder heb ik ook nog deze slaap foto, gewoon omdat ze z’n fijn kussen is.

Maandoverzicht me Scarlett

En meer kan ik er echt niet van maken. Dus dat was het voor deze maand!

Meer foto’s dan tekst bijna zelfs nog.

Bedankt voor het lezen!

Byee

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.