Maandoverzicht Juli 2017

Hoi!

Weer een maand voorbij!
Iets meer dan een maand ook zelfs, oepsie..

Deze maand werkte ik vooral veel. Bij wijze van spreken zou ik het hierbij kunnen laten en dan heb je al een uitstekend idee van wat ik de afgelopen maand deed. Op mijn werk maak ik geen foto’s en als ik dat wel doe zal ik die hier vast niet vaak delen. Misschien wat minder spannend deze maand dus.

Uiteraard deed Scarlett ook deze maand heel lief, dus ik heb gewoon wat meer foto’s van haar ter compensatie.

Ook wat maaltijd foto’s deze maand, Scarlett wordt niet blij van mijn salade. Ik wel, dit is één van de beste salades.

Gemengde sla met komkommer, tomaat, druiven, kaasblokjes en fetablokjes.

Later deze week at ik nog een fijn brood ding met salade. Ik ging namelijk met mijn moeder en broertje de stad in en daar iets eten op een terras op de Waag. Laat ik het er maar weer op houden dat het te gezellig was om foto’s te maken.

Daarom pikte ik deze van de Instagram van mijn broertje, want hij maakte wel een foto.

Scarlett probeerde met God te praten.

Ik ving een Pikachu met een muts!

Alweer een nieuwe muts, tot zo ver heb ik ze allemaal nog. 🙂

Mijn broertje was geslaagd! Hoera!

Na afloop van de diploma uitreiking gingen we uit eten bij Yankee Doodle, één van mijn favoriete restaurants. All you can eat en de mogelijkheid om ontzettend veel verschillende dingen uit te proberen, daar word ik blij van!

Ze hadden een slush puppie tap, daar word ik helemaal blij van!

Het voorgerecht.

Eerste hoofdgerecht.

Tweede hoofdgerecht. Vis in plaats van vlees dit keer.

En het toetje.

Veel eten en ook vooral heel goed eten, absolute favoriet was het stuk zalm. Eigenlijk had ik daar nog één van gewild, maar tegen die tijd zat ik al best vol.

Een spelletje wat wij wel eens doen hier: Zoek de afvalbak!

Nee grapje, maar zoek toch maar even 😉 De buren doen dit wel eens. En wanneer één dan eenmaal begonnen is lijkt het wel alsof spontaan de hele flat aangetast raakt door de opruimwoede en dan verschijnt er dus steeds meer zooi omheen..

Gelukkig wordt het ook al snel weer opgeruimd, maar het is altijd weer even een dramatisch uitzicht..

Ik maakte een nieuw vriendje!

Ik ging een ijsje eten in de stad met een vriendin en toen we terugliepen naar haar huis vonden we daar deze schattige mini pluizenbol. Hij was gevonden door iemand op straat en vervolgens aan een ander gegeven die ermee rondliep onderweg naar huis. In het begin vond ik het een beetje zielig om met zn kleine kitten al hele stukken te lopen, maar al snel zag ik dat deze kleine daar geen enkele moeite mee had. Hij vond het allemaal prachtig en toen er een volwassen kat bij kwam wilde hij daar wel even een potje mee stoeien. De grote kat besloot maar weer weg te gaan haha!

Ik was mijn werkkleding apart, dit is waarom haha.

Hoe lang blijft zoiets kleur afgeven..? En hoe kan het in godsnaam nog zo rood zijn als ik er zoveel rood uitspoel..

Jullie weten nu vast wel over de ‘opgestaan plaats vergaan-strijd’ die ik altijd met Scarlett heb. Wanneer ik een tijdje niet opsta heeft ze een andere tactiek, namelijk steeds dichterbij kruipen. Net zo lang totdat zij op de plek zit en ik meer om haar heen hang. Ze weigert standaard om ook maar een mini beetje op ons te zitten, maar kruipt dus wel heel sneaky steeds dichterbij.

Dat ziet er ongeveer zo uit. Kleine indringer.

En als ik dan ook maar een klein beetje verschuif neemt ze alles.

Een dag later had ze een andere plek gevonden. Een paar broeken van mijn vriend die hier liggen. Zij ligt er blij tussenin.

Mijn broertje was niet alleen geslaagd deze maand, maar ook jarig. Daarom gingen we ook nog bbq’en.

Handsome keek jaloers toe haha.

Altijd weer die gaap foto’s.

De 17e zaten wij gespannen op de bank te wachten tot Game of Thrones eindelijk te zien zou zijn.

Scarlett zat op haar eigen troon.

Game of Thrones was te gek!

Op werk maak ik hele lekkere broodjes. Dat moet thuis ook lukken dacht ik, dus ik probeerde het.

Tjaa, laat ik zeggen dat het op werk een stuk beter gaat. Al was het wel lekker.

Haal die zooi van deze stoel want ik wil hier zitten!

Zo wakker worden <3

Drie jaar geleden dat deze signature look geboren werd! Ondertussen heb ik teveel van dit soort foto’s!

Spiegel nagels!

Het was maar mooi voor een paar uur, alweer.. Helaas.

Zon in je gezicht.

Niet iets waar ik erg blij van word, maar Scarlett meestal wel.

Mijn cactus kreeg een baby!

En hij kreeg een eigen pot. De moeder cactus begon ooit als één kleine bol. Toen kwamen er baby’s. De meeste houd ze bij zich, maar af en toe laat er één los en dan kan ik die planten. Ondertussen heb ik de originele en al twee potjes waarin kleinere groeien.

Op mijn verjaardag aan het eind van de maand gingen we naar Leer in Duitsland voor wat shoppings.

Zowel alles wat vooraan op de grond ligt als de planten op de achtergrond zijn nieuwe aankopen.

Hele fijne dag gehad en wat leuke en lekkere spullen gekocht. Scarlett vond het ook erg interessant.

En veel meer heb ik niet te vertellen!

Helaas.

Bedankt voor het lezen! ♡

Byee!

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.