Maandoverzicht – Februari 2017

Weer een maand om en weer een nieuw maandoverzicht.

Eigenlijk is de maand al lang om, februari was alleen zo een k*t maand dat ik er geen stukje over kon schrijven. Keer op keer heb ik het geprobeerd, maar er kwam niks uit waarvan ik vond dat het gedeeld moest worden. Nu heb ik dat gevoel eigenlijk nog steeds niet, maar mijn perfectionistische kant kan er dan ook weer niet tegen wanneer er één maandoverzicht ontbreekt. Bij deze dus alsnog. Niet heel uitgebreid want ik heb behoorlijk veel weggelaten. Ook al was het een rot maand, ik wilde dit niet een rot maandoverzicht maken. Bij deze dus alleen dingen die door zouden kunnen als leuk.

Dit is geplaatst op 16 maart. Ik laat hem even daarop staan en verplaats dit artikel over een aantal dagen naar de normale datum namelijk 1 maart. Zodat het makkelijker terug te vinden is én omdat mijn perfectionisme het anders niet aan kan. 

Maandoverzicht 1

Scarlett neemt soms vreemde houdingen aan. Vaak is ze een perfect bolletje, maar soms steekt er ook wel eens een lichaamsdeel uit. Meestal is dat haar staart. Dit keer was het een voet. Ik vind dat altijd leuk en maak er foto’s van. Zij kijkt mij altijd aan met een blik die vraagt: ‘Wat nou weer?’

Maandoverzicht 2

Ik heb een drankje ontdekt wat ik wel lekker vind! Lang, lang geleden dronk ik wel eens El Picu. Een dranksoort met bananensmaak geloof ik. Mijn vriend had dat gehaald voor oud en nieuw en ik bleek het lekker te vinden. Daarom doen we nu wel eens een drankje samen. Yay! Hij maakt er dan ook meteen wat moois van. El Picu met sinaasappelsap. Lekker! Deze was zo goed gelukt dat we er beide een foto van namen haha!

Maandoverzicht 3

Ik vond dit zo een geweldige foto! Zoals ik al zei heeft Scarlett soms wat gekke houdingen en ook een aantal standaard houdingen die ze vaak aanneemt. Op de achtergrond van mijn laptop heb ik altijd al die foto staan, het is één van de eerste foto’s die ik van haar maakte. Toen ik zag dat ze op een kussen voor mijn openstaande laptop lag leek dat mij wel leuk voor een foto. Scarlett-ception haha. Op het moment dat ik de foto wilde maken gaapte ze ineens precies zo als op de foto op mijn laptop. Alsof ze het wist! Super snel drukte ik op de knop en deze foto was het resultaat. Enorm jammer dat hij door haar spontane beweging een beetje onscherp is, maar hoe tof is dit?! Precies dezelfde houding!

Maandoverzicht 4

Ook zocht ik mijn boeken uit. Ik verzamelde al mijn Stephen King boeken en maakte een lijst van alles wat ik niet had en die vergeleek ik met een complete lijst. Zo kwam ik tot dit lijstje, de boeken die ik nog Niet heb! Handig wanneer ik of iemand die voor mij zoekt weer eens oude boeken tegenkomt. Ik deel hem hier ook even zodat ik hem altijd terug kan vinden. Het zijn inderdaad vooral de nieuwste boeken die ik nog mis. Ik ben de verzameling ooit begonnen met het doel om al deze boeken tweedehands te verkrijgen, dat is alleen (uiteraard) wat lastiger bij de nieuwe exemplaren. Maar dat geeft ook niet, want ik heb nog een zeker aantal wat ik nog moet lezen. De laatste tien op de lijst zijn ook nog wel nieuw te krijgen denk ik. De eerste tien zeer waarschijnlijk niet meer, dus ik hoop echt die nog ergens tegen te gaan komen. Wel jammer dat ik geen foto gemaakt heb van alle boeken die op de grond in volgorde lagen. Veeel te veel boeken haha! Misschien dat ik er ooit nog eens een artikel over maak.

Zijn er Stephen King fans hier?

Ben je geen fan maar heb je toevallig wel één van deze boeken liggen? Dan hoor ik dat heel graag en hoop ik van harte dat je een deal met mij wilt sluiten! 😉

Maandoverzicht 5

Facebook herinnerde mij eraan dat ik vijf jaar geleden mijn eerste echte eigen auto kreeg. Iets voor deze melding had ik hem al eigenlijk, maar het is pas echt als het Facebook official is toch?

Maandoverzicht 6

Ik ging naar de Fifty Shades première! Ik schreef er ook al over, dat kan je hier terug lezen. Scarlett inspecteert mijn goodybag. Wat een doos chocola was.

Maandoverzicht 7

Liefde met mijn kleine liefde!

Mijn make-up zat nog goed en ik dacht na de film nog even een selfie te maken met mijn kleine Flufferd, maar ze had er niet zoveel zin in en keek alleen maar verwilderd de camera in.

Maandoverzicht 8

‘Nee. Doei!’

Dit was het resultaat.. Kattenkont.

Maandoverzicht 9

Een dag later waardeerde ze mij wel weer. Dit is toch de beste manier van wakker worden die er is? Lekker met een interactief zacht en warm kleedje onder de dekens en in je arm <3

Maandoverzicht 10

Ik ontving eindelijk mijn Silisponge. En ik was positief verbaasd. Positiever dan ik dacht eigenlijk.. Ik schreef er dan ook een artikel over. Ook over dat artikel was ik positief. Wel iets minder verbaasd, maar ik vind het altijd moeilijk om te beoordelen of een review nuttig of leuk is. Deze vond ik wel goed gelukt. Deze foto vond ik ook leuk. Ik vind het nog steeds een fascinerend ding om mee te spelen. Wel merk ik dat ik de laatste tijd toch weer vaker mijn kwast pak. Niet omdat dit ding ineens niet meer werkt, maar vooral omdat het gewoon echt een heel stuk langer duurt. Ik houd er van om make-up te dragen, het hele opdoen gedeelte vind ik meestal wel minder leuk. Daarom ga ik vaak toch liever voor snel verdelen met de kwast en dan bounce ik het met de Silisponge even snel ‘in’ mijn huid.

Maandoverzicht 11

Het was Valentijnsdag en daar dacht ik pas aan op het moment dat mijn valentijn al weg was. Hij dacht er in elk geval wel aan want toen hij terug kwam kreeg ik bloemen. Aww! Lieff! ♡

Maandoverzicht 12

Valentijn was dubbel leuk, want er was ook een Pokémon Go event.

Steeds minder mensen speelden het en ook ik zelf was niet heel actief de laatste tijd. Hooguit éénmaal per dag de game openen voor de dagelijkse bonus en wanneer ik een stuk ging lopen liet ik de app open zodat mijn eieren uit zouden komen, maar echt Pokémon vangen deed ik niet vaak meer. Maar het valentijns event was een goede. Er waren veel extra Pokémon te vinden, dubbele candy en nog wat leuke dingen en dus ging ik er weer een flink aantal keer op uit. Ik kreeg onder andere deze Togepi uit een ei en ving nog vrij veel nieuwe roze Pokémon. Ook leuk om te zien dat anderen ook weer heel actief werden. Ik kwam sinds tijden weer mensen tegen die overduidelijk Pokémon Go aan het spelen waren.

Maandoverzicht 13

Het valentijns event was nog maar net afgelopen en er kwam een nieuwe verassing. Er werden nieuwe Pokémon toegevoegd! Daar kwam ik achter om drie minuten over twaalf ‘s nachts. Ik denk dat de update om middernacht online kwam. Zonder mijn huis te verlaten ving ik een aantal nieuwe Pokemon. Fijn dat ze altijd wel hier in huis zitten! De volgende dagen speelde ik het spel constant wanneer dat kon. Even naar de supermarkt duurde ineens een stuk langer..

Maandoverzicht 14
Maandoverzicht 15

Op de 18e gingen we met mijn schoonfamilie bowlen. Ik begon heel goed, maar eindigde uiteindelijk als derde. Oeps haha! Ze hadden enorm lekkere slush puppy’s. Mijn aller meest geliefde drankje ooit. Één van de smaken was mango en het was ge-wel-dig. Slush puppy’s zijn blijheid dus ik nam er drie. Na de tijd gingen we nog gezellig en lekker eten met elkaar, maar daar heb ik geen foto’s meer van gemaakt. In elk geval zeker een geslaagde dag!

Maandoverzicht 16

Ik deed ook de stemwijzer. Ik ben nooit zo van het stemmen en had mij ook voorgenomen om het niet te doen. Door er met verschillende mensen over te praten die er het belang wel van inzien begon ik echter toch te twijfelen. Met niet stemmen kom je namelijk ook nergens. Dus ik deed de stemwijzer, maar werd er helaas niks wijzer op. Ik kom dus hooguit voor 56% met een partij overéén.. En dan ook nog eens met al deze drie even veel. Maakt het niet makkelijker.

Wat het nog lastiger maakt is dat ik het ergens ook wel eens ben met wat ze zeggen, alleen hebben ze alle drie wel punten waar ik het niet mee eens den. En ik kan niet stemmen op een partij die iets wil wat letterlijk het tegenovergestelde is van wat ik zou willen, zelfs al is het maar één enkel puntje.

Stemmen is echt totaal niet mijn ding..

Maandoverzicht 17

Eindelijk!

Eindelijk, na maanden spelen en tientallen eieren uit te laten komen, werd ik deze maand de trotse bezitter van een Snorlax. Ik was er super trots op en plaatste hem meteen in een Pokégym. Daar stond hij nog verrassend lang! Daardoor had ik ook eindelijk genoeg Pokécoins verzameld, zonder echt geld te betalen dus, om een upgrade te kopen. Nu kan ik 300 Pokémon bewaren in plaats van 250. Yes!

Maandoverzicht 18

Is dit iets waar ik aan zou kunnen wennen?

Ik ging naar de opticien omdat ik het idee had dat er iets mis was met mijn ogen. Daar kreeg ik een meting en het bleek dat ik inderdaad in aanmerking kan komen voor een bril. Ik heb brillen altijd wel leuk gevonden dus heel erg vond ik dat niet. Wel baal ik als een stekker dat dit juist weer nu komt aangezien ik waarschijnlijk dit hele jaar geen geld over zal houden voor een bril en uiteraard ook geen zorgverzekeringspakket heb waar brillen vergoed worden. Het is niet zo dat ik een enorme afwijking heb, alleen ik ervaar het wel als enorm storend en ik merk dat ik nog minder graag dingen doe want: Ik kan het toch niet goed zien. Omdat ik op het moment sowieso al in een behoorlijke dip zit is ‘iets doen’ bij voorbaat al een enorme opgave, dus dit is niet bepaald een vooruitgang. Ook triggert het mijn angsten, ik ben de afgelopen maanden ‘toevallig’ ook een stuk angstiger. Best eng namelijk, altijd enorm goed kunnen kunnen zien en dan ineens binnen een paar maanden merken dat alles wazig wordt.. Moeite hebben met iemand herkennen die aan de andere kant van de straat loopt bijvoorbeeld. Nee, niet iets waar ik mij heel gerustgesteld door voelde.

Enige voordeel: eerder kon ik altijd enorm goed zien, zo goed dat ik er geregeld (lees: bijna dagelijks) hoofdpijn van kreeg. Ik heb nooit zeker geweten of het door het scherpte zicht kwam, maar ik vermoedde het altijd wel. Ondertussen weet ik het vrij zeker aangezien ik de afgelopen maanden, buiten een griepje om, geen hoofdpijn meer gehad heb. Dat is dus wel erg fijn!

Mocht je nog een goede tip hebben op dit gebied, alles is welkom!

Bedankt voor het lezen! ♡

Byee!

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.