Maandoverzicht / Eetdagboek ? – Januari 2018

De eerste maand van 2018 is alweer voorbij. Ik kan het mij bijna niet voorstellen, maar het is echt zo.

Ik herinner mij ook iets over dat ik zei dat ik mijn best zou doen om meer foto’s te maken.

Maar nu moet ik helaas bekennen dat dat tot zo ver nog een leuk grapje was, aangezien deze maand qua foto’s echt een dieptepunt was. Ik geloof niet dat ik eerder zó weinig foto’s had om te laten zien.. Meestal kies ik alleen de leukste, maar deze maand heb ik echt weinig om te kiezen.

Het enige wat ik wel veel gefotografeerd heb zijn mijn maaltijden. Ik besloot namelijk dat ik dit jaar van al mijn avondmaaltijden foto’s wilde maken. Omdat ik al tijden loop met het idee om een soort kookboek te maken. (Voor mijzelf met de bedoeling dat ik voortaan makkelijker een keus kan maken over wat ik wil eten. En eventueel om uit te geven mocht het verrassend goed uitpakken.) Maar dat is ook het enigste wat ik fotografeerde. Daarom lijkt dit maandoverzicht misschien meer op een eetdagboek..

De stemming op de eerste dagen van het nieuwe jaar. We hadden allemaal niet echt ergens zin in en deden dan dus ook niks.

Scarlett doet het even voor.

Omdat er nog restjes over waren gingen we voor de allerlaatste keer vleesjes bakken op tafel.

Toch wel jammer, van dit soort voedsel kan nooit genoeg krijgen.

Omdat ik door al dat niet-koken nogal ongeïnspireerd geraakt was begon ik het nieuwe jaar met iets makkelijks.

Dit bakje spotte ik bij de Aldi voor 2 euro (In de aanbieding, normaal 2,89 ofzo). Ik besloot het te proberen en het was echt een succes! Super lekkere sushi dit!

Lunch op werk.

Het meest lekkere broodje wat er is, panini ham, kaas, mozzarella en hongingmosterd saus. Loooove it!

Collega nam taart mee. Yeey! 🙂

De roze taart was echt super lekker!

Meer lunch op werk.

Broodje gezond en toetje met fruit.

Mijn collega bouwt graag torens.

Fatsoenlijke maaltijden maak ik ook nog wel eens trouwens.

Aardappeltjes, mais, sla en een stuk zalm in bladerdeeg. In de vorm van een vis!

Hier, nog een voorbeeld!

Een soort noodle groente/kip soep met ei.

Ik ging ook even bij mijn ouders langs.

Daar werd ik opgejaagd door deze kleine monsters.

Nog één, want ze zijn zo leuk! ♡

Scarlett is aan het opladen haha.

Samen aan het opladen. ♡

Dit is zo ongeveer het beste wat er kan gebeuren als ik terug kom van werk.

Zolang het nog koud is buiten doet ze dit nog, dus ik geniet er nog even van haha.

Ik houd van de markt. Altijd leuk om even langs te lopen en dan wat leuks mee te nemen.

Bijzondere vruchten dit. Hoewel ze niet zo fantastisch en exotisch smaken als dat ze eruit zien, vind ik het wel lekker om af en toe te eten vooral koud uit de koelkast.

Dit vlees was zó lekker!

Ik moest even langs de groothandel om wat dingen op te halen voor werk, maar natuurlijk keek ik ook wat rond voor iets wat ik zelf lekker vond.

En zo aten we die avond een steak met lekkere kruiden die mijn vriend perfect gebakken had.

Al dat zelf koken is natuurlijk wel vermoeiend en geeft veel onnodige afwas, daarom gingen we ook nog maar even naar de subway. 🙂

Winkelkat!

Zoooo leuk! Ik was nietsvermoedend aan het werk toen ineens deze fluff binnen kwam lopen. Hij is zo ongeveer de hele winkel door geweest ondanks dat ik en mijn collega’s hem z’n twintig keer buiten hebben gezet. Uiteindelijk was het echt teveel moeite en lieten we hem maar. De klanten vonden het leuk en hij was niet lastig. Ook al was het natuurlijk niet helemaal ideaal in een supermarkt, maar we konden er ook niet echt heel veel aan doen. Stiekem vond niemand dat heel erg hahaa!

En dat was het wel weer eigenlijk.

Deze maand was best wel saai, maar ik heb wel lekker gegeten! 🙂

Bedankt voor het lezen! ♡

Byee!

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.