Maandoverzicht – April 2018

Hoi!

De maand April, ik maakte weer wat meer foto’s. Hoera!

We begonnen met het vieren van Pasen. Eerste Paasdag deden we dat met mijn familie.

Ik maakte deze taart. Chocolade ding. Het is een soort Rocky Road, wat een soort snack is. En hij was lekker.

De tweede paasdag waren we bij de familie van mijn vriend, waar we opnieuw veel aten. Zijn moeder kookt dan altijd heel lekker en dit was het resultaat.

Dit gebeurd er wel eens wanneer je een opstandige kat hebt waarvan de staart bijna groter is dan het hele beest.

Ik wilde een foto maken van dit papier, wachtte tot mijn camera eindelijk geladen was en in de tussentijd ging princes Diva er met haar vette kont op zitten.

Soms fascineert het mij nog steeds hoe idioot groot die staart is.

We vierden deze maand ook de verjaardag van mijn oma. We aten met de hele familie bij Van der Valk en ook dat was erg lekker.

Die week kon ik ook voor het eerst dit jaar mijn lunch buiten eten. Ik maak best wel lange dagen en krijg daardoor niet veel zon mee op een gemiddelde werkdag, op deze manier vind ik het toch fijn om nog een beetje mee te krijgen van het mooie weer.

Het was eigenlijk best wel heel erg warm gewoon. En eenmaal thuis merkte mijn vriend op dat ik zelfs al wat rood verkleurd was. Door een half uurtje zon. Wow..

Eenmaal thuis bleken we ook pakketjes ontvangen te hebben. Mijn vriend moest wat aparte shirts hebben dus zocht hij op Aliexpress wat gekke dingen uit. Waaronder dus deze shirts.. Ze zijn echt grappig, maar ook weer een beetje té vaag haha. Hij is er heel blij mee.

Ik kreeg een ex-raid pas! Hoera!

Voor iedereen die geen Pokemon speelt, dit is een pasje om Mewtwo te vangen. Dat mag je alleen op uitnodiging doen en die uitnodiging krijg je alleen maar wanneer je actief bent en op het juiste moment op de juiste plek speelt. Lucky me!

Op de markt kocht ik deze stapel heerlijkheid. Drie bakken aardbeien en twee bakjes frambozen voor maar vier euro. Geweldig!

Wel erg gezond, dus bakten we pepernoten erbij. Iets met bijna over de datum gaan en dus wel ‘moeten’ haha.

Warm weer, dus het was ook weer tijd voor ons eerste gekleurde ijsje van het jaar. De blauwe is weg en nu hebben ze roze. Dat vond ik jammer, maar bij nader inzien is de roze toch lekkerder.

Ik lunchte nogmaals in de buiten in de zon. Dit keer een stukje uitgebreider.

De oranje donuts voor koningsdag moesten even getest worden en proefverpakkingen van Optimel werden uitgedeeld. Niet erg.

Ook spotte ik deze mieren boerderij bij de Action. Mieren houden is een populair ding aan het worden en blijkbaar hebben ze dat bij Action nu ook door. Voor maar vijf euro ben je eigenaar van een mierenverblijf. Wat een heel stuk goedkoper is dan de officiele mierenverblijven.

Hij is ook wel een stukje minder goed dan een echt mierenverblijf. Er lijken een paar dingetjes in te zitten zodat je met je mieren kan spelen, maar wanneer je die beweegt lijken er kleine openingen te ontstaan waardoor de mieren kunnen ontsnappen. Een waterdicht ontwerp is het zeker weten niet. Een grappig ding om mensen een indruk te geven van mieren waarschijnlijk wel.

Ik ga er in elk geval mieren indoen en we gaan zien hoe dat gaat.

Samen kijken hoe onze grote liefde het land uitvliegt.

Mijn vriend moest voor een project namelijk naar Finland. Super leuk, ik vond het alleen niet een heel fijn idee dat hij zo hoog in de lucht zweefde. Ik heb nog nooit zelf gevlogen, maar ik heb wel een soort van vliegangst. Het idee dat je zo hoog in de lucht hangt en geen kant op kan als er iets gebeurd vind ik al eng genoeg. Ik volgde de vlucht op Flightradar.nl zodat ik zelf kon zien dat alles gewoon goed ging en zodra hij eenmaal geland was voelde ik mij een heel stuk beter. Scarlett vond de bewegende vliegtuigjes in het scherm wel interessant dus die keek gezellig mee.

De dag was aangebroken dat ik Mewtwo mocht gaan vangen. Uiteraard, ben ik vergeten daar een screenshot van te maken want zo ben ik nou eenmaal. Op de locatie was het behoorlijk druk en het verslaan van Mewtwo was niet heel moeilijk. Het vangen alleen wel helaas. Ik ving hem helaas ook niet. Super jammer, maar dat ik uberhaubt een pasje kreeg vond ik wel heel erg leuk. Ik ben niet super actief met raiden namelijk, dus ik had niet echt verwacht er één te krijgen.

Wat je ook wilde gaan doen, vette pech.

Honderd zachte en comfortabele plekjes in huis maar natuurlijk moet ze hier gaan zitten. Elke keer weer.

En ondertussen lekker programma’s openen en dingen wijzigen.

Het sushi restaurant was eindelijk weer open!

Ze waren al open, maar gingen toen weer dicht omdat ze de verkeerde vergunning aangevraagd hadden, en nu zijn ze dus weer open maar dan met de goede vergunning.

Ik ging er meteen sushi halen en kreeg nog een extra sushi om te proberen erbij. Echt te gek! En super lekker!

Dit allemaal kostte slechts vijf euro!

Een dag later ging ik er nog maar een keer naartoe. Voor mijzelf alleen koken is niet zo mijn ding en koken uberhaubt is sowieso niet zo mijn ding. Dat mijn vriend er een week niet was om voor mij te koken vond ik een prima reden voor twee keer sushi achter elkaar.

De dag daarna was het Koningsdag, de dag die ik eigenlijk vrij gevraagd had om Koningsdag dingen te doen. Dat deed ik dus, maar ondertussen wist ik ook dat het bij de Spar druk was. Te druk eigenlijk, dus ging ik langzaam die kant op. Eenmaal daar zag ik van alles wat ik kon doen en dat deed ik dus ook. Ondertussen nam ik ook nog even een speciale donut die we deze dag verkochten. Oreo donut, ziet er mooier uit dan dat hij lekker is.

Sommige mensen vonden het idioot dat ik ben gaan werken op mijn vrije dag, maar ik ben alleen maar heel erg blij dat ik een bedrijf heb gevonden waar ik zelfs op mijn vrij gevraagde dag vrijwillig wil komen werken, gewoon omdat ik het zo leuk vind en omdat ik mij verantwoordelijk voel. Dan heb je als bedrijf echt wel iets heel erg goed gedaan hoor!

Rond een uur of vijf werd het minder druk en dus besloot ik dat ze het wel weer zonder mij af konden. De markt was ondertussen ook grotendeels afgelopen en ik zag dat bijna iedereen z’n rommel gewoon had laten liggen. Nogal onbeschoft. Maar tussen de rommel waren nog zeker leuke dingen te vinden. Nu het een stuk minder druk was en ik overal gewoon fatsoenlijk kon kijken vond ik in tegenstelling tot een aantal uur ervoor allemaal leuke dingen. En omdat het achtergelaten was ook nog eens gratis!

De buit van die dag.

Vooral het vest is echt favoriet.

Die avond was ik kapot en Scarlett kwam samen met mij onder een kleedje liggen. Ik maakte er een foto van en stuurde die naar mijn vriend.

En dat was het ook weer voor deze maand.

Laten we hopen dat het volgende maandoverzicht ook weer een soort van op tijd is.

De foto’s zullen aankomende maand (hopelijk) ook verbeteren, want ik verklap alvast even dat ik volgende maand een nieuwe telefoon koop.

Bedankt voor het lezen! ♡

Byee!

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.