Help! Mijn telefoon is gestolen!

Mijn telefoon is dus gestolen. Ik baal hier echt ontzettend van. Het voelt alsof ik mijn benen mis en nergens naartoe kan. Mijn telefoon is mijn belangrijkste materiële bezit en ik kan echt wel janken.. Al mijn foto’s en bestanden..

Dit is het bericht dat ik op mijn Facebook gezet heb. Ik haat het om te zeggen maar in dit geval.. Hoera voor Facebook! En voor al mijn vrienden die super lief zijn en dit allemaal delen.. Echt heel tof! Bedankt 🙂

 

Na een leuke dag werken bij kledingzaak Fashion Club op de Nieuwestad 84 in Leeuwarden, kwam vandaag, 4 november, vlak voor sluitingstijd een jongeman binnen lopen. Licht getint, kort haar, donkere bomber/jas, ongeveer 1 meter 80 lang. Hij lijkt nogal haast te hebben en vraagt terwijl hij voor me langs loopt in het engels of we alleen dames kleding verkopen, wat ik bevestig.

Hij loopt door naar achter in de winkel en pakt een broek uit het achterste rek. En loopt daar weer mee voor mij langs, hangt de broek in het rek voor in de winkel en loopt de winkel uit. ‘Dat is vreemd’dacht ik nog. En keek weer naar de balie waar ik enkele seconden daarvoor mijn telefoon neer gelegd had. Weg.. Weg WEG!
De telefoon waar ik net nog de dagtotalen mee wilde doorsturen is gewoon voor mijn neus weggejat!? Waar bijna al mijn foto’s, documenten, gegevens van de afgelopen jaren op stonden. Alles, wat me echt heel veel waard was. Veel meer dan die telefoon.

Ik belde de politie met de telefoon uit de winkel maar zij konden niet zoveel voor me doen. Gelukkig trof ik op straat meteen 2 andere agenten en zij wilden me wel helpen, ze gingen meteen zoeken. Ik ging zelf ook zoeken samen met mijn vriend die ik ook maar gebeld had.

Ongeveer een half uur later zien we dezelfde agenten weer een paar straten verderop. Zij kwamen meteen op mij af en vertelden dat precies hetzelfde gebeurd was in een winkel iets verderop in de straat. En die persoon had hetzelfde signalement doorgegeven! Wat een lef zeg!

Nu heb ik natuurlijk meteen alles geblokkeerd en ga ik morgen meteen naar vodafone en politiebureau om een echte aanklacht in te dienen. En zit ik ontzettend te hopen op een bericht van de agenten die ik sprak dat de dader gepakt is en dat mijn telefoon gevonden is. Maar ik zou het ook super vinden mocht iemand misschien iets gezien hebben.

4 november tussen 17:45 en 18:00 op de Nieuwestad 84 in Leeuwarden. Er zijn waarschijnlijk goede camera opnames gemaakt, maar mocht ergens nog meer beeld materiaal zijn dan hoor ik dat ook graag.

Dit bericht mag gedeeld worden en mocht je informatie hebben, neem dan alstublieft contact op met mij via een prive bericht.
Het gaat me niet zo zeer om de telefoon maar wel om de foto’s. Deze zou ik echt heel graag terug willen.

Byalien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.