Elke dag een vraag – Week 26

26.6.2017
Maandag

Wat zou je nooit doen?

Zeg nooit nooit.

 

Het antwoord van vorig jaar.

26.6.2016

 


27.6.2017
Dinsdag

Vind je dat je genoeg verdient?

Ja.

Ik heb toevallig net mijn contract ingezien en getekend en ik vind dat ik best goed verdien. Al zou ik wel liever iets meer verdienen, maar met 24 uur per week kom je nou eenmaal niet zo snel aan een dikke portemonnee.

 

Het antwoord van vorig jaar.

27.6.2016

 


28.6.2017
Woensdag

Welk boek zou verplichte leeskost moeten worden op de middelbare school?

Lastig.

Ik kan wel wat boeken verzinnen waarvan ik denk dat het nuttig kan zijn als kinderen ze zouden lezen, maar de meeste kinderen vinden het al niet leuk om te lezen. Dus misschien is het een idee om ze juist vaker dingen te laten lezen die ze zelf willen lezen, zelfs al is dat geen hoogstaande literatuur. Met alles hoe het tegenwoordig gaat denk ik zelfs dat we kinderen veel beter stukken op het internet kunnen laten lezen. Er zijn alleen al veel blogs die vooral nuttige en leerzame stukken schrijven, ik denk dat kinderen dat liever lezen dan een dik boek.

 

Het antwoord van vorig jaar.

28.6.2016

 


29.6.2017
Donderdag

Wat red je als eerste uit je huis bij een brand?

Scarlett.

 

Het antwoord van vorig jaar.

29.6.2016

 


30.6.2017
Vrijdag

Volg je een televisieprogramma?

Ink Master NL op Spike en Just Tattoo of Us op MTV.

Ik volg wel meer tv series, maar die kijk ik niet als een televisieprogramma op tv aangezien ze het niet nodig vinden om die shows in Nederland uit te zenden.

 

Het antwoord van vorig jaar.

30.6.2016

 


1.7.2016
Zaterdag

Hoe lang kun je zonder je mobiel?

Als het moet heel erg lang. Als het niet moet zie ik er het nut niet van in en dus niet zo lang.

Op mijn werk heb ik hem niet bij me en dan mis ik hem ook totaal niet want ik heb er toch geen tijd voor. Buiten werk om is hij echter wel altijd binnen handbereik aangezien ik gewoon graag informatie bij de hand heb. Ook heb ik graag een camera bij de hand want Scarlett doet graag spontaan schattig. Telefoons zijn ook tekstverwerkers, dus ik waardeer zijn aanwezigheid ook wel wanneer ik inspiratie heb. Ook is het mijn wekker en zo kan ik wel doorgaan met nuttige telefoon functies opnoemen.

Als het niet nodig is doe ik dingen niet graag zonder mijn telefoon. Mocht het nou echt niet mogelijk zijn om telefoons te hebben, bijvoorbeeld bij mijn geliefde scenario van een zombie apocalyps, dan zal ik best wel zonder mijn telefoon kunnen.

 

Het antwoord van vorig jaar.

1.7.2016

 


2.7.2017
Zondag

Wat is je doel voor morgen?

Opstaan en werken.

 

Het antwoord van vorig jaar.

2.7.2016

Byalien

2 reacties

  • Ja, dat is wel iets lastiger nu inderdaad.
   Zelf vind ik dit wel fijner omdat het overzichtelijker is voor mij en mijn blog blijft er ook wat overzichtelijker door. Ook leest dit misschien fijner omdat je niet meer allemaal kleine korte stukjes leest en niet meer elke keer door hoeft te klikken naar het volgende stukje.
   Maar je kan alsnog gewoon reageren onder het bericht, van de reactie zal wel duidelijk zijn van welke vraag het antwoord is. En anders kan je altijd de dag er even bijzetten.
   Ik hoop dat dit uiteindelijk fijner werkt, voor mij in elk geval wel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.