Disclaimer

Artikelen

Alle teksten gepubliceerd op de site zijn eigendom van http://www.byalien.nl/ tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan tekst te kopiëren en voor commerciële doeleinden te gebruiken zonder hier toestemming voor gekregen te hebben.

Alle teksten op http://www.byalien.nl/ zijn zorgvuldig samengesteld en gebaseerd op eigen meningen en ervaringen, http://www.byalien.nl/ is niet verantwoordelijk voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden die in de tekst kunnen voorkomen.

Privacy

Alle artikelen gepubliceerd op http://www.byalien.nl/ zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring. Hierdoor komt het soms voor dat er namen, merken of plaatsen genoemd worden of specifieke situaties nader uitgelegd worden. Voel jij je hierdoor benadeeld of wil je om een reden niet dat het stukje op http://www.byalien.nl/ staat, zoek dan even contact. Dit kan via email info@byalien.nl maar dit kan ook via een directe reactie onder het betreffende artikel. http://www.byalien.nl/ zal dit dan eventueel verwijderen of aanpassen.

Fotomateriaal

Alle foto’s in de artikelen zijn gemaakt door http://www.byalien.nl/ en mogen niet zonder toestemming overgenomen worden voor commerciële doeleinden.
Ook staan er ‘funny meme’ plaatjes op http://www.byalien.nl/, op deze afbeeldingen rusten in bijna geen enkel geval auteursrechten en de rechtmatige eigenaar is ook bijna nooit te vinden bij deze afbeeldingen, mocht hier toch een probleem mee zijn zoek dan even contact via info@byalien.nl

Reviews en advertorials

Op http://www.byalien.nl/ zullen af en toe reviews voorbij komen, de producten voor deze reviews worden zelf gekocht, tenzij anders vermeld. In dat geval zal dit altijd vermeld worden onder aan het artikel. In de reviews die op http://www.byalien.nl/ verschijnen zal altijd een eerlijke mening gegeven worden, ook over ontvangen producten.

http://www.byalien.nl/ is niet verplicht een opgestuurd product te reviewen of noemen, tenzij er contact is geweest met wederzijds toestemming voor de te publiceren inhoud.

http://www.byalien.nl/ maakt gebruik van No-Follow links in gesponsorde artikelen om te voldoen aan de kwaliteitsrichtlijnen van Google.

Op http://www.byalien.nl/ staan enkele affilate links. Deze links zorgen er voor dat wanneer jij (de lezer) op deze link klikt en iets op de betreffende site koopt, zij een melding krijgen dat jij via deze site gekomen bent, als dank daarvoor krijgt http://www.byalien.nl/ een kleine commissie voor jouw aankoop. Jij merkt hier niets van en toch steun je mij een beetje. Waardoor ik misschien iets rijker kan worden en meer tijd kan spenderen aan bloggen, zodat jij weer meer leuke artikelen hebt om te lezen. Voorbeelden hiervan zijn de links naar Bol.com.
http://www.byalien.nl/ zal echter nooit aansporen tot het kopen van een artikel. Dit is volledig voor eigen initiatief.

Winacties

Wanneer er winacties online komen op http://www.byalien.nl/ ga je akkoord met de volgende voorwaarden.

  • De voorwaarden kunnen per keer verschillen en zullen altijd duidelijk in de bijbehorende blogpost te vinden zijn.
  • Wanneer er niet word voldaan aan alle genoemde voorwaarden is het helaas niet mogelijk mee te doen aan de winactie.
  • Winnaars krijgen altijd persoonlijk een bericht via email afkomstig van info@byalien.nl. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Wanneer de winnaar na het sturen van de email niet binnen een week reageert zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.
  • http://www.byalien.nl/ zal nooit adresgegevens of email adressen aan derden doorgeven, tenzij het bedrijf dat het te winnen product sponsort zelf naar je op stuurt. Dit zal dan altijd aangegeven zijn in het bijbehorende artikel bij de ‘voorwaarden’
  • http://www.byalien.nl/ kan uiteraard niet bepalen wat een bedrijf met de verstrekte gegevens doet, maar zij zijn ten alle tijden verplicht deze te behandelen naar de Wet Bescherming Persoonsgegevens.