Best gelezen artikelen van 2016

Altijd wel leuk om te zien wat er dit jaar het meest gelezen is!
Vind ik ook altijd leuk bij andere bloggers, dus hierbij een kort overzichtje van mijn best gelezen artikelen.

Mijn home page is uiteraard het best bezochte deel op mijn site! 😉

Het artikel wat veruit het best gelezen is, is de review van de Max and More eyeliner van de Action.

Maandoverzicht Aliexpress

Daarna komt de Aliexpress shoplog. En eigenlijk ook op nummer twee staat de review van de Fashion Professional primer van de Action. Deze twee hebben namelijk precies hetzelfde aantal views of ze wisselen elke keer van plek. Heeft de één een view meer en en dag later heeft de ander dat.

De top drie is dus duidelijk: Mensen houden van koopjes en tips over koopjes. Soms speel ik wel eens met het idee om een budget/review blog te maken haha! Ik denk dat je sowieso succesvol wordt dan! 😉 Deze drie hebben namelijk echt dubbel zoveel views als alle andere artikelen op mijn site. Dat komt waarschijnlijk omdat deze drie artikelen het beste worden gevonden op Google. Hiermee trek ik dus ook de meeste nieuwe bezoekers naar mijn site, ze worden dagelijks gevonden en gelezen!

Op nummer 4 staat mijn eerste samenwerking! Met Ranzijn.nl.  ranzijn-nl
Ik, of eigenlijk Scarlett, kreeg een nieuwe krabpaal. Leuk dat ook deze nog steeds bekeken wordt! We zijn er nog steeds heel erg blij mee!

Nummer 5 is mijn about pagina. Dit verbaasde mij best een beetje. Ik zelf kijk bijna nooit op de about pagina bij anderen, maar blijkbaar willen veel mensen toch weten wie ze voor zich hebben. Wat ook wel een beetje logisch is natuurlijk.

Nummer 6 is weer een review, namelijk die van het zwarte peel off masker. Deze had ik hier wel verwacht, ik wist namelijk van te voren al wel een beetje dat dit een populair onderwerp was.

mirror-3Nummer 7 is alweer een review! Die van de Lulaa zilver nagellak. Hier zijn echt bijna geen reviews van te vinden en wel meerdere vragen erover. Ook van deze had ik dus wel een beetje verwacht hem hier terug te zien, toch staat deze nog niet super lang online dus ergens ook een kleine verassing.

Ik blijf het toch bijzonder vinden hoe goed al mijn reviews gevonden en gelezen worden! Ik had dit bijna beter ‘review overzicht 2016’ kunnen noemen.

Nummer 8, het antwoord op Wat is je lievelingsprak, de vraag van 4 april. ‘Lievelingsprak’ is een geweldig goed woord om hoog mee in Google te eindigen. Ik heb zo ontzettend moeten lachen om hoe vaak deze onbenullige vraag terug kwam in de statistieken. Veruit de meest gelezen vraag op mijn site.

Nummer 9 is ook weer een vraag, die van 2 januari. Wie is je liefste vriendin? Die liefste vriendin was zo lief deze te delen op social media, vandaar waarschijnlijk!

En dan de laatste, nummer 10, de vraag van 3 januari: Wat zou je willen veranderen in de wereld? Deze snap ik ook niet helemaal, dit is eigenlijk helemaal geen goed geschreven stukje. Het is kort en vrij slecht onderbouwd. Toch denk ik dat veel mensen zich kunnen identificeren met het stukje, dus misschien vandaar. Of misschien is iedereen gewoon benieuwd of ik een goede wereldleider zou zijn..

En dat was de top tien!

Leuk ook het verschil tussen meest gelezen en minst gelezen. Op het moment van schrijven heeft de meest gelezen 4355 views en de minst gelezen slechts 13 views! Dat is een bizar verschil!

Bedankt voor het lezen! Het lezen van deze, maar ook alles wat je het afgelopen jaar gelezen hebt. Ik heb mijn ‘doel’ van 100 vaste bezoekers per dag niet gehaald, maar ik word zeker weten blij wanneer ik nu zo naar de statistieken kijk. Ergens had ik dit toch ook niet verwacht. Bedankt! ♡

Byee

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.