Aliexpress shoplog + mini reviews

De laatste tijd bestel ik nogal eens wat op Aliexpress en ontvang ik bovengemiddeld veel pakketjes. Suuuper leuk natuurlijk! Maar wat ik ook erg leuk vind is bij anderen lezen wat zij kochten op Aliexpress. Zo kom ik namelijk nog meer leuke dingen tegen om te bestellen.

Misschien ken je deze foto nog van een vorig maandoverzicht. De verpakkingen van pakjes die ik kreeg.

Aliexpress

 

Dus hier, omdat ik denk dat jullie het ook leuk vinden om te weten wat er in de pakjes zat én omdat ik jullie natuurlijk totaal niet wil aansporen tot een eigen Aliexpress-verslaving, mijn enorme shoplog plus mini reviews over de producten.

Het zijn er nogal veel dus ga er goed voor zitten 😉

Te beginnen met wat toffe telefoon accessoires!

Zo kocht ik deze camera lensjes. Een fisheye lens en een wide lens. Beide werken ze goed en blijven ze goed op mijn telefoon zitten. Omdat mijn telefoon mijn camera is heb ik helaas geen foto in actie, maar je kunt hier zeker leuke foto’s mee maken! En dat voor maar 74 cent!

Aliexpress 1

 

Ook kocht ik z’n glazen beschermings-ding voor mijn telefoon. In plaats van een plastic plaatje wat beschermd tegen krassen op je scherm is dit dus een versie van glas. Dit zou ervoor zorgen dat wanneer er iets met je telefoon gebeurd eerst dit ‘scherm’ kapot gaat in plaats van je echte scherm. Bij mijn collega werkte het goed en ik kocht al eens één in de winkel voor 10 euro. Deze reserve kocht ik op Aliexpress voor 1.41 euro. Dat is toch een betere deal!

Aliexpress 2

 

Om dan toch maar extra safe te spelen kocht ik ook een telefoonhoesje en een dingetje wat sommigen misschien zullen kennen als de slinggrip. Behalve dat het niet de echte Slinggrip is werkt hij hetzelfde. Je plakt hem op de achterkant van je telefoon, of beter op je hoesje, waardoor je je vingers er tussen kunt doen. Hierdoor is je telefoon bijna niet meer uit je hand te slaan. Het werkt echt fantastisch! Ik wilde nooit een hoesje, maar dit maakt het het echt waard! Mijn grote Note 4 die normaal nogal eens onhandelbaar kan zijn, vooral tijdens bijvoorbeeld Pokémon spelen, is ineens perfect met één hand te bedienen. Het voelt zoveel veiliger. Hier wil ik absoluut niet meer zonder! Voor maar 1.34 en als verassing kreeg ik er gratis een tweede bij! Samen zien ze er zo uit.

Aliexpress 3 4

 

Ook kocht ik wat andere dingen zoals kettingen! Want ik ben dol op kettingen.

Twee ananas kettingen want ik kon niet kiezen.. De één  voor 53 cent en de ander voor 60 cent. Beide zijn van verrassend goede kwaliteit en ze blijven hun kleur houden. Zelfs na ze echt al vaak gedragen te hebben!

Aliexpress 5 Aliexpress 6

 

Ook kocht ik deze dino-ketting die ik al vaak voorbij had zien komen op andere sites. Wel voor een aanzienlijk hoger bedrag.. Na mijn ARK gameverslaving heb ik toch iets met dino’s en daarom moest ik hem hebben. Voor die 83 cent kon ik het niet laten. Ook hier weer goede kwaliteit.

Aliexpress 7

 

Een andere ketting die ik al vaker gezien had was deze. Zo super mooi die paardenbloem pluisjes in het glazen bolletje! Ook dit is ondertussen een favoriet geworden. Voor 1.19 euro.

Aliexpress 8

 

Als laatste ketting deze van Game of Thrones. Één van mijn meest favoriete series. Altijd leuk wanneer ik eens zin heb om een dagje de fangirl uit te hangen. Ook had ik al een shirt van de serie. Deze past er goed bij. Gekocht voor 81 cent.

Aliexpress 9

 

Omdat ik altijd nepnagels draag besloot ik ook deze eens te bestellen. Het eerste item wat echt tegenviel. Blijkbaar zijn Aziatische nagels anders dan mijn Nederlandse klauwtjes. Ze passen totaal niet! Ik weet niet precies waarom, maar ik krijg het echt niet voor elkaar! Zonde! Ik bestelde ze voor 1.34 euro. Vreemd genoeg ging er ook nog iets mis waardoor ik twee pakjes kreeg. Toen ik later keek zag ik dat er ook twee keer 1.34 euro van mijn rekening gegaan was. Toch een beetje jammer en geen idee hoe dat kwam. De nagels zijn verder wel van hele goede kwaliteit. Alleen qua vorm niet geschikt voor mij.

Aliexpress 10

 

Nagelstickers wilde ik ook altijd al eens proberen. Ik kon alleen nooit leuke vinden. Tot ik deze katjes tegen kwam. De crazy cat lady in mij deed een vreugdedansje. Ik bestelde ze en ik vind ze super leuk! Slechts 14 cent.

Aliexpress 11

 

Ik wilde altijd al z’n tasje met kwasten. Ik had wat goede verhalen gehoord over deze kwasten en besloot ze eens te proberen. Ik heb zeker weten betere kwasten gehad! Toch kan ik ze wel gebruiken. Een aantal van de kleine zijn nog goed te gebruiken voor oogschaduw of het aanbrengen van gezichtsmaskers. De grote kwasten zijn toch wel van vrij slechte kwaliteit. Ben je op zoek naar goede kwasten sla deze dan over. Heb je wat reserve nodig of wat om te oefenen, dan is het wel een redelijk goede keus. Te bestellen voor 8.90 euro. En anders is het altijd nog een mooi kattenspeeltje. Scarlett is dol op de touwtjes.

Aliexpress 12

 

Deze concealer. Geen goed woord voor over. Sorry maar met dit spul kan ik echt niks. Het ligt zo lelijk over mijn huid heen! Zonde van die 1.70! Terwijl het product zelf er hartstikke mooi uit ziet. Zowel de kleuren als de verpakking. Tot ik het probeer aan te brengen, dan word het één grote streperige bende. Nee, sla deze maar over.

Aliexpress 13

 

Mijn wenkbrauw potlood was bijna op en blijkbaar word mijn favoriete potloodje niet meer geleverd. Daarom deed ik een poging met deze van Aliexpress. Geen topproduct, hij is wat moeilijk aan te brengen. En ik houd persoonlijk toch meer van scherpe puntjes. Maar met wat oefening lukt het toch vrij goed. Ik ga wel op zoek naar een andere, maar dit is een goede back-up. Voor 46 cent.

Aliexpress 14

 

Ook kocht ik het Pilaten masker waar ik al eens eerder over schreef. Topspul! Deze zit opnieuw in de bestellijst. Alleen dan de fullsize versie. Deze proefzakjes koop je voor 16 cent per stuk.

Aliexpress 15

 

Iets wat ik niet meteen gebruik, maar in het verleden wel vaak wilde hebben, voor bijvoorbeeld een feestje, is henna. Ik zie het vaker voorbij komen en het lijkt me leuk om eens een tattoo te hebben. Maar dan niet echt. Dus henna. Te koop voor 1.56 euro.

Aliexpress 16

 

Iets wat jullie ook al eerder zagen is deze lipgloss. Gebruik ik ook nog wel eens. Ik denk eraan om een tweede kleur te bestellen. Voor 79 cent.

Aliexpress 17

 

In een andere Aliexpress shoplog zag ik deze lipproducten voorbij komen. Een lipstick met een bloemetje. Hoe vet?!

Aliexpress 19

 

En deze frisdrank flessen lipbalsems. Allemaal heel erg fijn. Die met het bloemetje kleurt roze wanneer je hem aanbrengt. En ook de flesjes kleuren allemaal rood/roze na aanbrengen. Wat ik vooral heel gek vond bij de groene. Ook op de swatch op mijn hand zag ik hem vrij snel roze kleuren. Grappig om te zien. Zou het op temperatuur werken..? Die met het bloemetje kostte 1.71 euro en voor alle flesjes samen betaalde ik 4.44 euro.

Aliexpress 18

 

Ook nog een panty. Ik vind panty’s altijd ontzettend moeilijk want de ene panty is de andere niet. Sommige gaan al stuk door er alleen naar te kijken, maar ik heb ook een paar panty’s die zelfs heel zouden blijven tijdens een survival parkour. Wat ik nog niet had was een panty met open tenen. Zodat je hem dus kunt dragen in een teenslipper. Het moet wel echt behoorlijk warm zijn wil ik naar buiten gaan zonder panty en het is best fijn om dan ook nog eens gewoon slippers aan te kunnen doen. Vandaar dus deze aankoop. Gekocht voor 1.35 euro, wat ik niet heel gek vind voor een prima kwaliteit panty.

Aliexpress 20

 

Al tijden zat ik te loeren naar deze pluizige bolletjes die je bij iedereen aan de tas of sleutels leek te zien zitten. Ik had ze al eens gezien bij Primark maanden geleden, maar besloot toen om ze niet mee te nemen. Onderweg naar huis had ik al spijt. Gelukkig kwam Aliexpress to the rescue. Te koop voor 99 cent. Pas wel even op dat je goed kijkt of het echt of nep bont is waar ze van gemaakt zijn. Tenzij je dit niks uit maakt. Dit staat er vaak een beetje omslachtig bij en ook aan de prijs kun je het niet zo goed zien. De meesten lijken van echt konijnenbont gemaakt te zijn en dat was voor mij een absolute no-go. Het kostte wat meer moeite maar ik ben nu wel de trotse eigenaar van een leuk pluizig én diervriendelijk bolletje.

Aliexpress 21

 

Iets waar ik ook dol op ben maar zelf nog nooit gehad heb zijn muurstickers! Ik zie ze wel eens bij anderen en dan vind ik het zo leuk staan. Eenvoudig maar toch heel stylish! Deze kocht ik in eerste instantie als cadeau voor een vriendin. Toch vond ik hem zo ontzettend leuk dat ik op het laatste moment nog +1 geklikt heb zodat er ook voor mij één meegezonden zou worden. Voor 18 cent. Hij zit in de slaapkamer en ik vind het een leuke kleine toevoeging zonder dat het meteen veel te veel opvalt.

Aliexpress 22

 

Ook deze pen kocht ik in eerste instantie als cadeau voor diezelfde vriendin. Ik werd er zelf alleen zo blij van toen hij binnen kwam dat ik later dus ook voor mijzelf bestelde. 85 cent en als verassing kwam er dit keer een tweede pen gratis bij!

Aliexpress 23

 

Mijn favoriete ding bij scheikunde les was het ph bepalen. Geweldig om die strookjes te dippen in verschillende dingen en te zien wat voor kleur het wordt. Altijd wilde ik stiekem het boekje met al die strips in mijn broekzak schuiven, maar ik ben dus echt een veel te braaf meisje daarvoor dus deed ik het nooit. Gelukkig is er Aliexpress, waar je dus echt alles kan bestellen. Ook ph meters! Dus voor 45 cent kan ik alles in huis testen op ph. Yes!

Aliexpress 24

 

Uiteindelijk had ik de smaak echt te pakken en werd ik zelfs te lui om naar fysieke winkels te gaan. Boodschappen bleken ze nog niet voor je op te sturen, maar echt een heleboel andere dingen wel. Zoals dit kattenbakschepje. De oude brak spontaan door midden en ik was gewoon te lui om er speciaal voor naar een dierenwinkel te gaan. Dus typte ik het in in de zoekbalk van Aliexpress en natuurlijk kon ook dit bij mijn huis afgeleverd worden voor een prikkie. Ik was er 79 cent voor kwijt en het is ook nog eens echt een heel goed stevig schepje. En het beste, ik kon gewoon lui op de bank blijven liggen!

Aliexpress 25

 

Verder kocht ik nog een heleboel cadeaus. Die ik eigenlijk heel graag wil laten zien, maar wat ik niet ga doen want dat zou een beetje jammer zijn voor de mensen voor wie die cadeaus zijn.. Ik denk namelijk dat ze meelezen hier.. 😉

Maar het is echt de beste plek voor cadeaus. Normaal vind ik cadeaus hartstikke vervelend om te regelen. Ik weet nooit iets, het is veel te duur of ik heb gewoon echt geen zin om naar de winkel te gaan. Op Aliexpress kom ik gewoon cadeautjes tegen zonder op zoek te zijn. Ik zoek leuke dingen voor mijzelf en om de haverklap zie ik iets waarvan ik denk: ‘Omg! Dat is perfect voor …’. Bijna niks daar kost echt veel geld én ik hoef niet winkel in winkel uit of in de rij te staan voor de kassa. Perfect. Echt gewoon per-fect! Het enige wat je in gedachten moet houden is dat de verzending soms even duurt. Last minute cadeautjes kopen is dus wel een minder goed idee. Al komt het toch vaak nog sneller binnen dan ik verwacht had. Alleen in enkele gevallen duurt het echt heel lang!

Mijn algehele ervaring met Aliexpress is dus echt ontzettend goed. Alle bovengenoemde producten zijn netjes, in goede staat en zonder verzendkosten afgeleverd. Ook kwamen nergens extra kosten om te hoek kijken, waar ik toch een heeeel klein beetje bang voor was. Het schijnt dat zo lang je niet boven de 23 euro besteld je ook niet te maken zal krijgen met invoerkosten. Dus houd dat even in gedachten.

Ook het gratis verzenden vind ik een heel bijzonder ding. Toch vreemd dat wanneer ik hier in Nederland iets bestel ze met een beetje pech 6.75 rekenen voor het afleveren alleen al, terwijl wanneer ik iets bestel uit China ze het gratis de halve wereld over komen brengen. Zelfs al kost het product zelf nog geen 20 cent. Het wordt netjes ingepakt, er komt een mooie adres sticker op én ze brengen het thuis via PostNL. Zonder extra kosten.. Hoe dan?!

Niet alles heeft gratis verzending overigens! Let daar wel een beetje op. Al hebben de meesten het wel. En zelfs al vind je iets wat wel veel verzendkosten heeft, als je nog even verder zoekt is de kans heel groot dat een andere verkoper hetzelfde product aanbied, maar dan dus wel zonder verzendkosten. Je kunt ook aanvinken dat je alleen maar producten wilt zien die gratis verzonden worden, helemaal makkelijk!

De verzending gaat wel iets minder snel trouwens. Ik denk dat dat de truc is waardoor het gratis kan. Ik hoorde wel eens verhalen dat het echt maanden duurt voordat je je pakket binnen hebt, maar dit valt echt heel erg mee. Het langste wat ik heb moeten wachten is anderhalve maand. Op het kattenschepje. Alle andere producten waren eigenlijk binnen een maand binnen. Het snelste dat ik iets binnenkreeg was 7 dagen inclusief weekend, wat ik écht heel snel vond!

Het betalen gaat ook erg eenvoudig. Want dat kan gewoon via iDeal. En het beste (of slechtste) is dat je wanneer je één keer betaald hebt via de app. Je vanaf dan helemaal makkelijk kan betalen. Je hebt geen pasje meer nodig. Hij onthoud je gegevens en je moet alleen even je naam invoeren en op betaal klikken. Klaar. Bijna té makkelijk.

Mochten er toch problemen zijn dan kan je met een paar klikken de verkoper een berichtje sturen welke bijna altijd snel beantwoord wordt.

Verder heb ik ondertussen redelijk wat ervaring met het bestellen hier dus mocht je nog een vraag hebben dan mag je die altijd hieronder nog stellen!

Ik heb verder geen linkjes bij de producten gezet omdat sommige producten al niet meer te koop zijn en die linkjes sowieso vaak niet zo lang werken vanwege het wisselende aanbod. Dus heel eerlijk gezegd vond ik het wat zonde om die moeite te nemen. Mocht je iets nou heel graag zelf willen bestellen maar kan je het echt niet vinden? Dan mag je het natuurlijk altijd vragen. Dan zoek ik even met je mee.

Bedankt voor het lezen!

Bestel jij wel eens iets op Aliexpress en heb je nog goede aanraders?

Byee ♡

Byalien

3 reacties

  1. Leuke shoplog! Altijd ook leuk om te zien wat anderen op AliExpress shoppen. Ben zelf ook echt fan van deze site. Zelf koop ik voornamelijk sieraden en wat praktische spulletjes en handigheidjes. Die katten-muursticker is echt heel leuk! Helaas zijn mijn muren te ruw waardoor zo’n sticker niet blijft plakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.