Aliexpress shoplog #3

Zoals beloofd de opvolgende shoplog van Aliexpress.

Ondertussen zijn alle pakjes binnen gekomen en bij deze de review.

UV Nagellamp
€2.81

Deze nagellamp wilde ik al een tijdje omdat degene die ik had echt te klein was waardoor het heel langzaam werkte. Ik kocht deze met 12 watt en ik ben er heel tevreden over. Hij stopt automatisch na een minuut en daarna zijn de nagels ook echt droog.

Het snoertje wat erbij zit is niet heel erg lang, maar wel lang genoeg naar mijn idee.

Ik vind dit echt een heel fijn lampje, hij doet het goed en is ook nog eens klein waardoor hij makkelijk in mijn koffertje met nagel spullen past.

Ook is de prijs echt heel goed te doen.


Nagellijm
€0.62

Nog een nagellijm die ik eens eerder tegenkwam in een winkel. Die van de winkel was fijn, deze niet.

Wat een afschuwelijk klote spul is dit zeg! Normaal heeft dit flesje een extra soort dopje waardoor knoeien je wat moeilijker wordt gemaakt. Deze heeft dat alleen niet. En dat hebben we geweten.

Al bij het eerste gebruik ging het fout en viel het flesje om. Normaal houd dat extra dopje dan de vloeistof tegen voor een seconde of wat, precies genoeg om te reageren, maar bij deze gebeurde dat dus niet. Gevolg was dat er van alles onder de superlijm zat. De laptop bijvoorbeeld. Echt om te janken. Gelukkig is mijn reactievermogen erg goed en kon ik het zo snel opvegen dat er bijna niks van de zien is. Hoera voor mij!

Het lag gelukkig ook niet alleen aan mij want nog geen week later zat ineens ook de afstandsbediening onder de lijm. Mijn vriend was er namelijk ook achter gekomen dat het een waardeloos potje lijm was. De combinatie van een niet zo heel stabiel flesje zonder de lekkage preventie is gewoon echt een idioot idee geweest.

Niet kopen dus dit spul. Wat een horror.


Parfumverstuiver
€0.71

Beste idee ooit dit.

Al jaren wil ik de parfum Alien hebben. De parfum is alleen behoorlijk duur en de flesjes waarin je het koopt maken de prijs ook nog wat hoger. Gelukkig voor mij bestaan dit soort flesjes ook en wordt die specifieke parfum ook per milliliter verkocht. Ik ging dus met dit flesje naar de parfum winkel en liet hem daar vullen voor een veel leuker bedrag.

Nu heb ik alsnog mijn favoriete parfum voor een lagere prijs. Ik heb dan ook wel een stuk minder dan dat je in een normaal flesje krijgt, maar ik betaal gewoon liever af en toe een klein bedrag dan in één keer 100 euro.


Zonnebril
€2.18

Ik kocht dus al eens eerder een zonnebril op Aliexpress, dat was toen totaal geen succes, kon je lezen in Aliexpress #2. Deze bril is een heel stuk beter. Hij is echt heel stevig en helemaal van metaal gemaakt.

Nadeel is dan weer dat hij vrij breed is. Of mijn hoofd te smal, net hoe je het ziet. Maar hij is mij dus eigenlijk net iets te groot en blijft daardoor niet echt lekker en goed zitten. Dat is best wel jammer.


Horloge
€8.11

Dit was echt iets waar ik heel erg benieuwd naar ben. Ik wil heel graag een smartwatch om mijn slaapritme te kunnen bijhouden, helaas zijn die dingen nogal aan de prijs. Dus ik kocht er één via Alie.

In eerste instantie leek hij heel goed te werken, maar ik kreeg mijn slaapschema en hartslag niet te zien. Blijkt dat die sensor daarvoor niet werkte. Beetje jammer.

Ik stuurde een klacht in, maar hoorde er nooit meer iets over.

Alsnog geen smartwatch voor mij dus.


Muis
€3.23

Mijn muis was niet zo best meer vanwege kabelbreuk. Ik wilde ook liever een muis zonder kabel dit keer, omdat juist die kabel ervoor zorgt dat mijn muizen altijd kapot gaan.

Ik vond deze game muis met meerdere knoppen. Ik kon ondertussen namelijk al niet meer zonder muis met van die knopjes aan de zijkant om een pagina terug of vooruit te gaan. Voor de prijs leek het bijna te mooi om waar te zijn, maar het was echt waar. Dit is echt één van de betere items die ik kocht op Aliexpress. Hij werkt perfect en fijn en voor net iets meer dan drie euro is echt een ontzettend goed product.

En dat waren mijn koopjes van de laatste tijd alweer.

Zowel toppers als tegenvallers dit keer. Hoewel de enige echte afrader de lijm is. De zonnebril is echt prima, als hij zou passen tenminste. Dat is een kwestie van geluk hebben met de maat dus kan ik het product of de verkoper dit niet kwalijk nemen. Ook dat het horloge deels niet werkt is iets wat kan gebeuren, wat ik hiervan vooral jammer vind is dat ik geen reactie kreeg op mijn ingezonden klacht.

Ik heb één keer eerder een klacht ingediend en ook daar kreeg ik geen reactie op. Nu zijn het geen enorme bedragen, maar precies dit weerhoud mij er dus van om echt dure dingen te kopen via Aliexpress.

Bedankt voor het lezen! ♡

Byee!

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.