9.9.2016 – Wat is je ochtendritueel?

9.9.2016

Wat is je ochtendritueel?

Ik weet niet of wat ik doe onder een ochtendritueel valt. Er zit helemaal geen ritueel gedeelte in eigenlijk. Behalve het wakker worden. En je zou nog kunnen zeggen dat ik als ritueel altijd koffie krijg van mijn vriend, wat ik dan opdrink in bed. 

Daarna is het echt totaal willekeurig wat ik doe. Opstaan en douchen, opstaan en verder luieren op de bank, opstaan en meteen dingen doen, opstaan en eten. Het kan echt van alles zijn. Ik doe in elk geval nog standaard kleding aan en makeup op voordat ik naar buiten ga, maar sinds ik geen werk meer heb is naar buiten gaan niet meer een enorme prioriteit dus moet ik bekennen dat ik die twee dingen nu ook pas doe als het nodig is. 

Eigenlijk heb ik echt geen fatsoenlijk ochtend ritueel. En eigenlijk vind ik dat heerlijk. Doen waar ik zin in heb wanneer ik er zin in heb is het allerbeste scenario wat ik mij kan voorstellen.

Byalien

Eén reactie

  1. ik heb ook geen echt ochtendritueel.
    Maar als Jared naar werk of school moet dan koffie maken en toast en meteen ondertussen de aanrecht opruimen want die is nog rommelig van de avond van te voren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.