9.6.2017 – Als er geen morgen zou zijn, wat ga je dan vandaag doen?

9.6.2017

Als er geen morgen zou zijn, wat ga je dan vandaag doen?

Niks waar ik geen zin in heb in elk geval.

Er bestaat een kans dat ik al mijn geld uitgeef, altijd al willen weten hoe dat voelt. Er bestaat ook een kans dat ik alle verdovende middelen beschikbaar zal proberen, ook altijd al benieuwd geweest hoe dat voelt. Misschien beroof ik wel een bank of doe ik iets anders heel doms. Wanneer je 100% zeker weet dat er nooit meer een morgen zou komen, dan kan je toch alles gewoon doen? Ik denk eigenlijk dat dat een vreselijk scenario zou worden wanneer iedereen alles maar zomaar doet waar die zin in heeft. Maar interessant lijkt het me wel.

Toch denk ik dat er een reële kans bestaat dat ik geen van al die dingen doe en vooral gewoon overrompeld ben door het nieuws, als een zombie rondloop en nutteloze dingen doe. Het idee dat er zo meteen op het nieuws komt dat de aarde morgen ineens ophoud met bestaan, dat lijkt mij heel raar om te horen en ik denk dat ik er niet zo goed mee zou kunnen omgaan.

Gelukkig is de kans dat dat nu gebeurd niet zo groot.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

9.6.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.