9.4.2016 – Heb je huisdieren?

9.4.2016

Heb je huisdieren?

Jaaaaaa  🙂

Mijn kat Scarlett, maar dat wist misschien een deel van jullie al.

Huisdieren 1

Toch is het alweer een tijdje geleden dat ik iets over haar schreef. Maar ik maak het niet al te uitgebreid dit keer want ergens volgende week komt er een speciaal artikel voor/over haar online dus dan mogen jullie die lezen! 🙂

Voor meer schattige foto’s van haar mogen jullie mij ook volgen op Instagram. Ik ben niet super actief. Maar als ik dat wel ben dan is de kans 80% dat Scarlett het onderwerp van de foto is. Zij is namelijk veel fotogenieker dan dat ik dat ben.

Veel mensen vragen de laatste tijd hoe ze het vind om verhuisd te zijn. Dus dat zal ik ook meteen even vertellen hier.

Huisdieren 6  Huisdieren 3

Nou ze lijkt dat geweldig te vinden! Vanaf het eerste moment wandelde ze al heerlijk door het huis. En het was werkelijk het hoogtepunt van mijn dag toen ik besloot haar een rondleiding te geven en ze zowaar met me meeliep en miauwend haar mening gaf over alle kamers. Ze loopt altijd al graag achter mij aan maar dit voelde echt super speciaal, ze leek me echt te begrijpen!

-Crazy cat lady talking here..-

Uiteindelijk besloot ze de slaapkamer als favoriet te kiezen en daar ligt ze nu soms de halve avond te hopen dat wij eindelijk eens naar bed komen. Dan paradeert ze als een trotse pauw over het bed (ons) heen en maakt ze ergens een plekje om te slapen. En ik moet ondertussen bijna huilen omdat ik haar zo schattig vind..

Ik dat normaal of herkenbaar? Moeten jullie soms ook bijna huilen omdat je je huisdier zo geweldig vind..? Ik dacht dat dat iets was wat moeders met hun baby’s doen, maar ik heb dat dus met mijn kat..

Jup.. Crazy cat lady.. Told you so..

Ik lig graag op dit kussen, maar ik wil die andere ook. Dus afblijven!

Ik lig graag op dit kussen, maar die andere is ook van mij. Dus afblijven!

Wat ook nog even leuk is om te vertellen is dat wij soms een oppas kat hebben. Dat was in het vorige huis al zo. Tini, mijn buurvrouw, vriendin en collega blogger heeft een kat, Nuka, en Nuka is de zoon van Scarlett. Zij was in het vorige huis mijn buurvrouw en bracht Nuka vaak even langs als ze zelf een weekendje weg was. Super gezellig voor ons en Scarlett voelde zich altijd weer even mama en liep de hele dag achter hem aan om zijn oren te wassen.

Toeval is dat zij ook verhuisd is en nu weer naast ons woont. (Awesome!) Of eigenlijk wij naast haar, want zij woonde er eerder. En dat Nuka nu dus ook weer naast ons woont. Van de week moest zij een paar dagen weg en toen kwam Nuka weer even bij ons, en dat was werkelijk het allerschattigste weerzien van die twee ooit.

Huisdieren 5

Blijf zitten Nuka! Ik moet je oren wassen!

Huisdieren 8

Hou op mam! Ik vind dat niet leuk!

Het leek bijna alsof ze dacht dat ze hem in het nieuwe huis nooit meer zou zien want toen ik binnenkwam met Nuka op mijn arm reageerde ze zo lief. Helemaal miauwen en kroel geluidjes maken. Ze hield hem nog net niet vast om hem helemaal plat te likken en heeft hem het eerste half uur overal door huis gevolgd.

En ik zat er weer naar te kijken met waterparels in mijn ogen..

Ik houd misschien iets teveel van mijn kat.. Kan dat?

Oke, nog één foto, want ze is zo schattig!

Huisdieren 2

Byalien

3 reacties

  1. Soms doet het gewoon zeer. Dan is Nuka weer zo lief aan het doen, dat mijn hart pijn doet van liefde,haha! Zo blij dat we weer buren zijn!

  2. Nee je kan nooit teveel van je kat houden.
    Ik houd ook zoveel van mijn kleine kitten.
    En als ik probeer te denken wat er met het diertje is gebeurt is voordat ik hem kreeg. Dan krijg ik ook tranen in mn ogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.