9.3.2017 – Welke kunst vind je mooi?

9.3.2017 

Welke kunst vind je mooi?

Kunst die ik mooi vind.

Opnieuw mijn vage antwoord van vorig jaar. Ik kan nu heel interessant doen en zeggen dat ik surrealistische hyperbolische kunst echt helemaal fantastisch vind, maar in alle eerlijkheid geef ik niks om dat soort dingen en is surrealistische hyperbolische kunst (zeer waarschijnlijk) geen echte kunst soort. 

Ooit heb ik wel kunstgeschiedenis gehad wat ik enigszins interessant vond, wel moet ik zeggen dat alle interesse zich focuste op het ‘geschiedenis’ gedeelte van het vak. Het ‘kunst’ gedeelte vond ik geen hol aan. 

Over het algemeen kijk ik naar kunst en besluit dan dat ik het mooi vind of ik besluit dat ik het niet mooi vind. Soms, in uitzonderlijke gevallen besluit ik ook wel eens dat ik niet weet wat ik ervan moet vinden. Omdat kunst soms gewoon een beetje raar is. Dat geeft niet, ik ben soms ook een beetje raar, ik houd van raar. Maar een favoriete kunst vorm heb ik dus niet.

Het antwoord van vorig jaar.

9.3.2016

Byalien

Eén reactie

  1. De klassieke schilderijen en van de oude meesters maar kan ook genieten van hedendaagse mooie schilderijen waar je wat in kunt herkennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.