9.12.2016 – Waar krijg je een glimlach van?

9.12.2016

Waar krijg je een glimlach van?

Zoveel dingen. Ik zou niet weten waar ik moet beginnen als ik alles op zou moeten noemen. 

Eigenlijk kan bijna alles mij wel laten glimlachen. Sowieso om alles wat positief is, maar zelfs op de meest ongelukkige momenten kwam er soms vreemd genoeg nog een glimlach. 

Al was het dan misschien meer een ‘grimlach’. Zoiets dat wanneer je eigenlijk de tranen uit je kop aan het janken bent en je je dan ineens realiseert hoe belachelijk/bizar/oneerlijk/triest de hele situatie is. En dan moet ik soms dus (glim)lachen, niet omdat ik blij ben, maar om beter te kunnen dealen met de situatie..? Ik weet het eigenlijk niet eens. Ik weet wel dat het meer dan eens gebeurd is en ik vond het altijd apart, maar ook geruststellend dat ik nog kon ‘lachen’. 

 


Het antwoord van vorig jaar.

9.12.2015

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.