9.11.2016 – Ben je ergens bang voor?

9.11.2016

Ben je ergens bang voor?

Spinnen.

En ik ben nogal eens bang dat ik mijn eigen leven nooit zal gaan leiden zoals ik het wil. Ik heb dan misschien wat hoge en (in deze maatschappij) onrealistische verwachtingen, maar toch. Ik zie dat duizenden mensen op deze wereld er stukken dichter bij in de buurt komen. En ergens ben ik bang dat ik nooit één van hen zal worden om wat voor reden dan ook.

Terug kijkend naar vorig jaar had ik een stuk langere lijst! Dat was ik alweer vergeten. In de meeste punten van vorig jaar zit nog steeds wel een punt, toch kwamen ze heel eerlijk gezegd dit jaar niet meteen in mij op.

 


Het antwoord van vorig jaar.

9.11.2015

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.