8.7.2016 – Wat was je favoriete dag van deze week?

8.7.2016

Wat was je favoriete dag van deze week?

Zonder twijfel woensdag. 

Woensdag was ik vrij, sliep ik uit en deed ik niks. Op één ding na, ik heb de hele dag zitten gamen, samen met mijn vriend. Ik vertelde laatst geloof ik al eens dat ik bijna nooit games speel, maar dat als ik het doe ik het ook echt goed doe. Nouja, dat dus. 

Meestal kan ik niet echt goed niks doen. Zelfs al doe ik niks dan zit ik vanuit een ooghoek toch te ‘zoeken’ naar iets wat ik kan doen. Niet omdat ik het wil, vooral omdat ‘iets’ zegt dat ik het moet doen. Ik kan dat gevoel heel slecht negeren, tenzij ik dus zit te gamen, dan vergeet ik gewoon de tijd en is het ineens 10 uur later en besef ik me dat ik verder niks gedaan heb. Maar eigenlijk moet dat juist wel eens.. 

Maar goede dag dus, mag best vaker.

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.