8.6.2017 – Ben je weleens de weg kwijt?

8.6.2017

Ben je wel eens de weg kwijt?

Zodra mijn telefoon niet meer werkt.

Hoewel autorijden één van mijn grootste hobby’s is ben ik absoluut niet goed met wegen en richtingen. Het is al een aantal keer voorgekomen dat mijn telefoon er halverwege mee ophield en dan weet ik vaak echt niet meer waar ik heen moet.

Ook voor kleine dingen in de stad zelf gebruik ik de Google Maps functie vaak. De straatnamen van Leeuwarden die ik uit mijn hoofd ken zijn op je handen (misschien zelfs één hand) te tellen. Dus zelfs voor dingen die 500 meter verderop zijn heb ik wel eens navigatie ingesteld. Het is ook gewoon te makkelijk. Zonder zou het vast ook wel gaan, maar dan loop ik alleen maar te zoeken en tijd te verspillen. Ideaal die navigatie, ik zou echt niet weten wat ik zonder zou moeten.

Ik weet nog dat ik het vroeger altijd zo knap vond van mijn ouders dat ze altijd wisten hoe we ergens moesten komen. Volgens hun weet je dat uiteindelijk gewoon als je het een paar keer doet, maar ook op vakantie reden we bijna nooit verkeerd. Ik vond dat echt bijzonder en kon mij niet voorstellen dat ik dat ooit gewoon zou weten. Ik kan mij dat nu nog steeds niet voorstellen, daarom ben ik ook zo blij dat slimme telefoons en Google Maps ondertussen zijn ontstaan.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

8.6.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.