8.5.2016 – Met wie kun je lachen?

8.5.2016

Met wie kun je lachen?

Met mijn vriend.
Hij is wel een populair antwoord dit weekend..

Met hem kan alles grappig zijn. Door de dag heen hebben wij gewoon ontzettend vaak kleine grapjes met elkaar. Zelfs al voel ik me niet goed hij maakt mij altijd weer aan het lachen.

Verder kan ik ook ontzettend lol hebben met mijn vriendin Ingrid. Ik ken haar bijna net zo lang als dat ik mijn vriend ken en ik denk echt dat hoe langer je iemand kent, hoe leuker je het met elkaar kan hebben. Ook met haar heb ik ontzettend veel inside jokes die eigenlijk alleen wij twee snappen. De meest simpele woorden laten ons soms helemaal slap liggen van het lachen.

Maar eigenlijk kan ik met eigenlijk al mijn vrienden en familie wel goed lachen. Gelukkig maar, in een relatie is toch wel één van de belangrijkste dingen dat je lol kunt hebben met elkaar.

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.