8.4.2016 – Wanneer heb je voor het laatst een schoonmaakrazzia door je huis gehouden?

8.4.2016

Wanneer heb je voor het laatst een schoonmaakrazzia door je huis gehouden?

In dit nieuwe huis eigenlijk alleen nog maar in de eerste week dat we het hadden. Het was echt super smerig en het was echt nodig.

Tot zo ver ben ik er nog niet aan toegekomen om het te doen. Er staan nog te veel spullen overal die nog geen plaats hebben. En eigenlijk hebben we het nog helemaal niet zo heel vies gemaakt sinds we er wonen. Dus af en toe stofzuigen of swifferen is tot zo ver wel voldoende.

Ik ben super blij met mijn laminaat vloer trouwens. Nu kan ik swifferen! Naast dat ik dat leuk vind om te doen, vraag mij niet waarom, is Scarlett mij vast ook super dankbaar dat ik nu niet meer constant aan het stofzuigen ben!

Byalien

2 reacties

  1. Verleden zondag opruimdag door bijkeuken en keukenkastjes, je zou niet geloven hoeveel spul ik weer naar de kringloop heb gedaan.
    Een auto vol!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.