8.11.2016 – Doe je aan sport?

8.11.2016

Doe je aan sport?

Oh wat leuk! Ik was deze vraag vergeten! Vorig jaar zei ik dat ik helaas moest zeggen dat dat niet het geval was, maar tot mijn blije verassing kan ik nu een iets ander antwoord geven!

Hoewel ik dit jaar ook niet echt aan sport doe, beweeg ik wel zichtbaar meer sinds ik begin deze maand besloot meer te bewegen. Zichtbaar, omdat mijn bewegings-meter-app aangeeft dat ik ongeveer dubbel zoveel stappen maakte sinds 1 november dan de weken ervoor.

Ik heb behoorlijk veel extra kilometers gelopen de afgelopen week en tussendoor ook kleine stukjes hardgelopen. Ik wil niet meteen weer actief gaan trainen, wat ik in het verleden wel gedaan heb. Toen ging het mij vooral om snelle resultaten, wat goed werkte, maar uiteindelijk niet zo goed was voor mijn lichaam. Nu wil ik vooral gewoon rustig aan doen en extra beweging krijgen. Dan zien wel hoe het loopt. Kan ik ook meteen werken aan mijn geduld haha!

Dus ik vind dat ik dit jaar mag zeggen dat ik (sinds kort) een soort van beetje aan ‘sport’ doe. Dat is al vooruitgang!

 


Het antwoord van vorig jaar.

8.11.2015

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.