7.6.2016 – Heb je laatst iets gedaan wat het waard is om herinnerd te worden?

7.6.2016

Heb je laatst iets gedaan dat het waard is om herinnerd te worden?

Ja, sowieso. Alle dingen die ik uit vrije wil doe zijn het waard om herinnerd te worden.. Anders zou het allemaal vrij nutteloos zijn om die dingen te doen. Er zijn maar weinig dingen die je doet die echt voor altijd blijven, de herinneringen zullen echter wel blijven. Dat maakt dus dat eigenlijk alles wat ik doe het waard is om herinnerd te worden..

Behalve de dingen die ik verplicht wordt te doen en dingen die ik niet leuk vind om te doen. Stom genoeg herinner ik me die dingen vaak net zo goed. Werk en belasting betalen enzo. Dat zijn van die dingen die het in mijn ogen niet verdienen om een plekje in mijn herinneringen te krijgen. Misschien omdat ik altijd een beetje geloofd heb dat je hersenen vol kunnen raken. En dat als er allemaal stomme dingen in zitten er geen ruimte meer is voor de leuke dingen. Vast dikke vette onzin, maar genoeg reden voor mij om vaker leuke dingen te kiezen.

Maar een specifieke gebeurtenis?
Nouja wat ik nu net als laatste gedaan heb, naar de bioscoop gaan. Zeker weten de moeite waard om te herinneren. Want anders hoef je de film ook niet te kijken natuurlijk. De film was trouwens Warcraft: the beginning. Geen spoilers, wel een aanrader!

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.