7.3.2016 – Welk vreemd trekje zou je willen afleren?

7.3.2016

Welk vreemd trekje zou je willen afleren?

Een groot deel van mijn vreemde fobieen. Ik praat er niet vaak en niet graag over maar ik heb een aantal vreemde fobieen/angsten voor normale maar ook vrij abnormale dingen. En vooral die rare angsten beïnvloeden mijn leven vaak op een negatieve manier. Omdat het het dus getriggerd word door dingen waarvan mensen het niet meteen zullen verwachten en/of begrijpen.

Het gevolg is vaak dat ik paniekerig of emotioneel raak, en vooral die random emotionele jankbuien zou ik graag willen afleren. Ik kom vaak over als een stabiele, zelfverzekerde persoon en als ik dan ineens om iets ‘doms’ keihard moet janken voel ik me gewoon een extreme baby en genoodzaakt het uit te moeten leggen terwijl ik dat op z’n moment vaak helemaal niet wil. Ik weet me geen houding te geven, de mensen om me heen weten zich ook geen houding te geven.

Dramaaa!
Kappen met die jankbuien please.

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.