7.2.2017 – Hoe vaak douche je?

7.2.2017

Hoe vaak douche je?

Dat wisselt.

Ik heb mijn stukje van vorig jaar nog even gelezen en het klopt nog steeds vrij goed.

Wel merk ik dat ik er nu toch vaker voor kies om ook mijn haar te wassen. Eerder deed ik dat maar één keer in de week en douchte ik vaak zonder mijn haar nat te maken, maar ik merk dat het nu wat vaker nodig is. Al heb ik geen idee waarom precies. Ik gebruik nog steeds nauwelijks tot geen producten in mijn haar, maar ik heb wel een andere shampoo. Zou dat het dan zijn? Of misschien het weer anders.. In elk geval wordt mijn haar de laatste tijd sneller vies. Na een dag of vier moet/wil ik het toch echt wel weer wassen. En dat vind ik stom. Die hele week beviel mij prima! En verder neem ik zo goed als dagelijks een wastafel douche.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

7.2.2016

Byalien

Eén reactie

  1. Ik douche zo n 3 a 4 keer per week
    Was mn haar 2 keer per week
    Voor de rest ook wastafel met bidet
    ( dat is een teiltje dat op of in de wc past en dan kan je daar met je onderstel in poedelen)
    Lekker fris!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.