7.1.2017 – Wat vind je de mooiste taal?

7.1.2017

Wat vind je de mooiste taal?

Engels.

Absoluut engels. Vorig jaar besloot ik al dat ik alleen zou kiezen tussen talen die ik zelf spreek en legde ik ook uit waarom. Ik spreek maar twee talen, dus dat maakt deze vraag niet moeilijk. Talen die ik niet spreek vind ik vooral irritant. Toch denk ik daar nu net ietsjes anders over. Ik zie het niet meer meteen als irritant, maar toch blijf ik voorkeur houden voor talen die ik zelf spreek.

Ik vind het gewoon stom als ik iets niet kan verstaan. Verder is het ook onhandig en komen er veel misverstanden door. Mijn voorkeur gaat uit naar één taal voor de hele wereld. Duurt even, maar dat lijkt mij uiteindelijk voor iedereen makkelijker.

 


Het antwoord van vorig jaar.

7.1.2016

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.