6.6.2016 – Wat is jou ultieme verjaardagsfeest?

6.6.2016

Wat is jou ultieme verjaardagsfeest?

Ik denk dat ik die al gehad heb. Ik denk dat ik onmogelijk ooit nog het verjaardagsfeest kan overtreffen wat ik voor mijn 18e verjaardag vierde. Dit feest organiseerde mijn familie samen met mij, voor mij. En dit was echt ongelofelijk leuk! Het thema was horror/fantasy en iedereen had echt zijn best gedaan voor een leuke outfit! Superleuk!

Dit was één van de enigste feestjes die ik in mijn volwassen leven echt voor mijzelf had. (Ik vierde het meestal samen met iemand of helemaal niet.) En ik besloot mij dit keer niks aan te trekken van of mensen elkaar misschien wel of niet leuk zouden vinden, wat ik normaal dus wel doe en wat een enorm drama oplevert bij de uitnodigingen.. En als gevolg daarvan waren er echt allemaal mensen, van allemaal verschillende leeftijden, waarvan de helft elkaar nauwelijks kenden die het toch verassend goed met elkaar bleken te kunnen vinden!

Dit was echt een topdag! De hele avond was voor mij en ik was samen met, bijna, iedereen die ik bij me wilde hebben. Ik ben iedereen die hier bij aanwezig was nog steeds super dankbaar, er zijn weinig verjaardagen in mijn leven die echt memorabel waren en waarop ik mij écht jarig voelde, maar dit was echt sowieso veruit de beste!

Ik mis hier nog wat foto’s.. Want het is het waard! Maar die heb ik helaas zo even niet bij de hand.. Want de telefoon waar die op stonden is nog steeds gestolen helaas.. en ik ben niet voorbereid op deze vraag en heb dus geen zoekwerk vooraf gedaan. Oeps!
Zodra ik de foto’s gevonden heb zal ik ze even hierbij plaatsen!

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.