6.4.2016 – Wat is je lievelingsprak?

6.4.2016

Wat is je lievelingsprak?

Lievelingsprak.. Haha, wat een maf woord! Volgens mijn spellingscontrole is het zelfs niet eens een woord!

Maar ik denk dat er eten bedoeld word, van dat geprakte eten zoals boerenkool ofzo.

Ik weet dat eigenlijk niet! Ik vind al die dingen in principe wel lekker, zolang er geen zuurkool in zit! Dat vind ik echt ontzettend vies namelijk. Alleen niet te vaak. ik zou er niet aan moeten denken om elke dag zoiets te eten, vooral niet in de zomer!

Als ik echt moet kiezen, hutspot. Met aardappelen en wortel. Ik eet het echt bijna nooit maar ik zou daar op dit moment best blij van worden, met een lekkere rookworst en jus. Ja, eigenlijk wil ik dat heel graag eten nu..

 

Byalien

2 reacties

  1. Ik heb eigenlijk geen lievelingsprak, ja ik moest een paar keer ff goed kijken naar het woord.
    Ik lust alles bijna.!
    Maar gisteren hadden we dat pules pork bij macdonalds nou heb het opgegeten maar hoef dat nooit meer. We hadden dat een tijdje geleden bij AH gehaald en in de oven gedaan, was heerlijk .
    Dus wij dachten nou dit zal ook wel lekker zijn bij Mac Donalds, yuch!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.