6.12.2016 – Wie gaat het ver schoppen?

6.12.2016

Wie gaat het ver schoppen?

Iedereen die ergens zijn of haar best voor doet, het echt wil en het gegund is door het universum.

En ik moet ook wel een beetje bij mijn antwoord van vorig jaar blijven, waar ik twee specifieke mensen benoem. Ik denk namelijk nog steeds dat deze twee het ver gaan schoppen.

Verder vind ik dit toch een beetje een moeilijke vraag, want door mensen te benoemen waarvan ik denk dat zij het ver gaan schoppen rest ook nog de vraag: ‘Maar wie gaat het dan niet ver schoppen?’ En dat is een vraag die ik niet zo lief vind om te beantwoorden. En daarnaast, wie ben ik om te bepalen of iemand het ver geschopt heeft of juist niet?

Zo heb ik soms ook al snel het idee dat ik iemand beoordeel op mijn eigen mening. Want levensdoelen verschillen. Sommige mensen hebben naar hun eigen idee enorm veel bereikt, maar ik kan die dingen misschien wel totaal niet belangrijk vinden. En dus falen zij misschien in mijn ogen, maar zijn ze juist winnaars in hun eigen ogen. Beetje moeilijk dus.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

6.12.2015

Byalien

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.