6.1.2016 – Wat doe jij anders dan de meeste mensen?

6.1.2016

Wat doe jij anders dan de meeste mensen?

Bijna alles lijkt het soms. Ik weet niet zo goed wat ik precies anders doe. Want voor mij is het heel normaal hoe ik het doe. Alleen merk ik dat ik nogal eens de vraag krijg: ‘Waarom doe je dat zo? Dat is zo en zo toch veel makkelijker.’ Waarop dan een uitgebreide beschrijving volgt van hoe hun het dan blijkbaar doen en dat dat om wat voor reden dan ook veel beter is.

Super irritant vind ik dat. Waarom ik het zo doe? Omdat ik dat prettiger vind werken blijkbaar. Anders deed ik het wel anders.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.