50 Facts Tag

Ik kwam de 50 facts about me tag tegen en het leek me wel leuk om hier mee te beginnen. Dus hier een ‘paar’ dingetjes over mij. Komtie,

 1. Ik woon samen met mijn vriend in Leeuwarden in een veel te klein huis.
 2. Wij hebben een kat. Scarlett, zij is mijn kind. We maken de beste selfies en hebben altijd hele boeiende gesprekken samen.
 3. Ik geloof in 1 liefde voor altijd 04.06.2007 ♡
 4. Mijn grootste hobby is thuis zijn met mijn 2 liefdes en verder geen afspraken hebben.
 5. Ik ben geen ochtend persoon. Kleine dingetjes in de ochtend kunnen mijn gehele dag verpesten.
 6. Ik houd niet van verjaardagen. Zowel die van mezelf niet. Als die van een ander niet. Sorry but not sorry. Ik vier mijn verjaardag ook al een paar jaar niet meer.
 7. Ik heb een hekel aan 95% van al het bestaande eten. En zou het liefst nooit meer (moeten) eten.
 8. Koken is dan ook veruit mijn minst favoriete hobby. Als ik in mijn eentje zou wonen zou ik durven wedden dat ik nooit meer fatsoenlijk zou koken. (Of eten)
 9. Ik ben dan wel weer gek op drinken.
 10. En ik denk niet dat ik zonder koffie zou kunnen. Hoewel ik niet snap wat ik er precies lekker aan vind.
 11. Maar ik heb een soort van hekel aan alcohol. Of vooral aan de werking die het heeft op mensen.
 12. Mijn favoriete schrijvers zijn Stephen King en Karin Slaughter.
 13. Ik bezit een zwarte tomos brommer. Nadat er in 2 jaar tijd een handvol van mijn fietsen gejat waren. En ik echt een hekel heb aan fietsen, besloot ik een brommer te kopen. Dat bleek het beste idee ooit te zijn.
 14. Ik heb ook een blauwe Nissan Micra. En ik zou dood ongelukkig zijn mocht deze om wat voor reden dan ook weg moeten. Ik zou veranderen in een kluizenaar aangezien een andere mogelijkheid om ergens te komen teveel moeite of geld kost.
 15. Dan komen we bij mijn enige serieuze echte hobby namelijk rijden. En dan vooral autorijden. Maar in principe is alles met een motor dat vooruit gaat prima.
 16. Mijn ultieme droom Job zou dan ook rijinstructeur zijn.
 17. Maar ik werk in een kleding zaak. En geloof me dat is niet altijd een droom Job.
 18. Ik besloot ooit (na 7 jaar havo) om nooit meer naar school te gaan omdat ik dat het afschuwelijkste bedenksel ooit vond. Nu achteraf begin ik te twijfelen of werk wel iets voor mij is. Of ooit gaat worden.
 19. Ik ben op een zoektocht naar de motivatie om weer kei hard te gaan fitnessen. Wat ooit mijn 2e echte hobby was.
 20. Ik ben gek op parfum. Ooit verzamelde ik parfum en ik heb dan ook best een mooie collectie. Vanille van Yves Rocher is daarvan mijn favoriet. Sommige mensen herkennen mij hier zelfs aan.
 21. Mijn ultieme parfum favoriet, die ik dus niet heb, is Alien van Thierry Mugler. Mijn obsessie hiermee gaat ver. Ik pluk iedereen op straat eruit die deze geur draagt. En als ik achter iemand rijd die deze geur draagt zou ik met alle liefde omrijden voor een paar extra snuifjes. Misschien maar goed dat ik hem zelf niet heb.. ik zou hoogstwaarschijnlijk de godganse dag rondjes achter mezelf aan lopen.
 22. Ik kan totaal niet tegen het geurtje La’vie est Belle van Lancome. Hoewel ik deze echt hemels vind ruiken krijg ik er vreselijke hoofdpijn en een enorm misselijk gevoel van. Als je deze draagt op een afspraak met mij zal ik je vriendelijk verzoeken te gaan douchen.
 23. Deze blog had eigenlijk moeten beginnen op 1 januari 2015, vanwege nieuwe jaar nieuwe kansen enzo. Toen dat niet lukte koos ik voor 1 augustus 2015, wat de eerste dag van mijn volwassen leven zou zijn. En toen dat niet lukte deed ik het later gewoon spontaan op een willekeurige datum die ik me niet eens precies herinner.
 24. Vroeger schreef ik al verhalen over mijn huisdieren in zelfgemaakte boekjes en schriften.
 25. Ik heb last van OCD, Obsessive Compulsion Disorder. Als ik iets in mijn hoofd heb op een bepaalde manier is het voor mij bijna onmogelijk om het daarna anders te doen zonder van binnen bijna krankzinnig te worden.
 26. Ik ben ook een introvert. Na een hele dag met mensen voel ik me half dood en probeer dit soms ook te vermijden. Sorry vrienden. Ik vind jullie wel nog steeds heel lief. Maar gewoon niet te vaak en te lang. Snapje..
 27. Ik heb ik grote lijnen een hekel aan de wereld en vind het extreem moeilijk om mijn draai erin te vinden. Het voelt echt alsof ik hier niet thuis hoor.
 28. Ik maak tot aan het idiote aan toe lijstjes. Soms zelfs maar van 2 dingen. Mijn geheugen is af en aan als een zeef en ik vergeet werkelijk van alles.
 29. Enorme perfectionist. Soms stoort me dat, maar eigenlijk vooral wanneer ik merk dat anderen er geen last van hebben en dingen dus niet ‘perfect’ doen.
 30. Ooit heb ik zelfs een gebruiksaanwijzing gemaakt. Als je deze wilt bekijken houd er dan rekening mee dat dit vijf jaar geleden voor het laatst echt geüpdatet is. Toch klopt dit op een paar details na nog best wel. Klik.
 31. Volgens mijn dokter heb ik zelfs een ‘Extreme Persoonlijkheid’
 32. Ik heb geen idee wat ik met mijn leven wil en dat frustreert me af en toe behoorlijk.
 33. Ik kan echt niet tegen wachten, de tijd van mijn leven die ik daar aan kwijt ben bezorgd me bijna nachtmerries. Als gevolg daarvan ben ik zelf vaak net te laat. Om dus niet te hoeven wachten. Oepss..
 34. Ik kan niet zonder mijn Samsung Galaxy Note 3. Veel liefde voor Samsung.
 35. En misschien zelfs nog meer liefde voor Vodafone. Deze mensen zijn helden.
 36. Ik vind het leuk om games te spelen, ARK Survival Evolved is op het moment mijn favoriet.
 37. I ♡ series. Vooral zombie series.
 38. Ik houd niet zo van Facebook en zo.
 39. Ik heb een fobie/extreme hekel aan telefoneren.
 40. En een grote hekel aan spinnen.
 41. Mijn favoriete dier is een Cheeta maar eigenlijk ben ik dol op alle katachtigen.
 42. Vroeger wou ik in Afrika wonen om met grote katten te werken.
 43. Ik houd er niet van om natte handen te krijgen. Of nat worden eigenlijk, want zwemmen is ook geen hobby van me.
 44. Ik heb nog nooit in een vliegtuig gezeten.
 45. Ik ben al jaren niet bij een kapper geweest.
 46. Ik draag altijd nep nagels. Mijn vingers functioneren inmiddels niet meer zonder.
 47. Ik heb geen tattoos maar wel acht piercings.
 48. Mijn favoriete getal is 8.
 49. En mijn favoriete kleur is zwart.
 50. Mijn eigen haarkleur is rood maar dat heb ik jaren geleden zwart geverfd.

Zo.. Hier zat veel meer tijd in dan ik had gedacht! Bedankt voor het lezen.

Byee

Byalien

Eén reactie

 1. Nummer 32 en 33 zijn voor mij erg herkenbaar haha.
  Ik hou vooral niet van wachten, omdat ik mezelf dan ook extra ga opfokken en kans heb op paniekaanvallen.
  Toevallig dat je in Leeuwarden woont. Ik ben hier net komen wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.