5.8.2016 – Waar zou je graag geld aan willen uitgeven?

5.8.2016

Waar zou je graag geld aan willen uitgeven?

Is het de bedoeling dat ik hier één ding noem of mogen het er ook meer zijn? Laten we zeggen een stuk of duizend haha!

Als ik gewoon geld kon uitgeven aan van alles zou de lijst echt eindeloos zijn namelijk.. 

Te beginnen met een auto. Daarna zou ik wel wat nieuwe spullen kunnen gebruiken zoals een supergoede laptop, een nieuw bed en een inrichting voor mijn inloop kledingkast-kamer. Maar ook wat leuke dingen voor op het balkon zodat ik volgend jaar als een echte baas weer moestuintjes en mooie bloemen kan groeien. Ook zou ik mijn favoriete parfum Alien graag willen kopen en eindeloos gaan shoppen in het algemeen en als we dan toch bezig zijn zou ik ook nog wat dingen voor anderen willen kopen waarvan ik weet dat ze er blij van zouden worden.

Was ik maar millonair..

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.