6.8.2016 – Voor wie zou je een kogel opvangen?

6.8.2016

Voor wie zou je een kogel opvangen?

Oeii.. Eerlijk?

Voor niet zo gek veel mensen..

Ik ben eigenlijk bang dat ik hier alleen mijn vriend in zou kunnen vullen.

Ik zou graag die weldoener zijn die hier ‘Voor iedereen’ in kon vullen, maar ik weet gewoon dat dat niet waar is. Niet eens omdat ik bang zou zijn, maar meer omdat ik mij maar al te goed besef dat ik echt maar één leven heb en dat ik daarin nog niks bereikt heb wat ik wilde bereiken. Daarom zou ik dus niet vrijwillig kogels gaan vangen.

Iedereen voor zich en survival of the fittest zijn twee zinnen die redelijk van toepassing zijn op mij.

Al zou het natuurlijk kunnen dat ik er op z’n moment heel anders over denk, ik reageer in situaties toch vaak totaal anders dan ik mij had voorgesteld en het hangt natuurlijk ook gewoon van de situatie af.

Al zou ik alsnog wel bang zijn dat de kogel eerst mij doorboort en vervolgens alsnog de persoon pakt die ik wilde beschermen.

Alleen mijn vriend, tja.. Ik zou gewoon niet zonder hem kunnen en mocht dat laatste scenario uitkomen dan zou ik dat nog enigszins romantisch vinden.

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.