5.3.2017 – Wie heeft jou positief veranderd?

5.3.2017

Wie heeft jou positief veranderd?

Dat vind ik lastig om te bedenken, maar ik denk mijn ouders sowieso. Zij hebben mij zowat alle levenslessen bijgebracht en daar ben ik over het algemeen wel heel blij mee. Ook mijn oma heeft dat deels gedaan en ik kan ook zeker zeggen dat specifiek zij op heel veel momenten een positieve invloed op mij gehad heeft. En op dit moment denk ik dat mijn vriend de meeste positieve invloed op mij heeft.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

5.3.2016

Byalien

Eén reactie

  1. Op bepaalde momenten ontmoetingen gehad met mensen die een positieve invloed op mij hebben gehad in mn leven. Ja dat kan ik wel zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.