5.2.2016 – Hoe vaak maak je schoon?

5.2.2016

Hoe vaak maak je schoon?

Bijna elke dag wel.

Ik heb een hele tijd geprobeerd een keer per week alles in een keer op dezelfde dag op te ruimen. Maar dat bleek niet te werken in een huis met maar een enkele kamer. De eerste dag ging het prima, maar de tweede dag werd het al rommeliger en de laatste dagen wilde ik liever het huis niet meer in.

Ik doe het nu eigenlijk elke dag maar dan heel kort of tussen dingen door. Reclame? Ik was even snel wat borden af. Of als ik nog even ergens op moet wachten, pak ik nog even snel de stofzuiger. En terwijl ik op de bank zit te kijken naar en niet al te spannende film ruim ik vaak wat rommeltjes op die bij de bank en tafel liggen. Al die paar minuten samen blijken veel effectiever te zijn dan die hele dag schoonmaken. En uiteindelijk heb ik nauwelijks door dat ik echt iets gedaan heb omdat ik in diezelfde tijd anders waarschijnlijk wat nutteloos op mijn telefoon had zitten kijken.

Nu ben ik bij deze vraag ook wel heel benieuwd naar jullie antwoorden.
Hoe vaak maken jullie je huis of kamer schoon?

Byalien

3 reacties

  1. Iedere dag een beetje opruimen, een paar keer per week de afwas en 1x in de week overal een sopje langs. Alles 1x in de week werkte voor mij ook niet, plus ik merk dat ik relaxter ben als ik dagelijks alles een beetje opruim, vooral vanwege onverwachte visite enzo haha :p

  2. Ik doe ook iedere dag wat. Zo tussen door wanneer ik zin hebt. En heel soms hebt ik een bevlieging en dan doe ik ramen en deuren.
    En af en toe een kastje schoon en opruimen.
    Dus nee heb geen vast partroon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.