5.1.2016 – Wat vind je echt belachelijk?

5.1.2016

Wat vind je echt belachelijk?

Moet ik hier een hele lijst noemen of is 1 ding genoeg? Ik vind best veel dingen belachelijk namelijk.

Ik vind Nederland belachelijk, zoals ik gisteren al vertelde. Ik vind de rest van de landen ook vrij belachelijk. En hoe sommige mensen zich gedragen ook. Maar ik denk dat je door al mijn vorige verhalen wel een beetje een idee krijgt van wat ik allemaal echt belachelijk vind.

Ik ben vandaag niet zo in de stemming om mijn ergernissen te her herinneren. Dus als je echt heel nieuwschierig bent raad ik je aan verder te klikken op mijn blog! 🙂

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.