4 Juni! ♡

In mijn maand overzicht van mei vertelde ik dat mijn favoriete maand aangebroken was, namelijk juni. Maar waarom is dat dan mijn favoriete maand? Het is in elk geval niet omdat ik dan jarig ben, want dat ben ik helemaal niet en verjaardagen zijn ook gewoon stom.

Vandaag, 4 juni, ben ik 9 jaar samen met de aller leukste man op de hele wereld. Vorig jaar juni was dat 8 jaar, het jaar ervoor 7 jaar en nou ja, je kan zelf ook wel rekenen.. 😉

Maar dat maakt juni voor mij sinds 2007 altijd de beste maand van het jaar. En 4 juni de beste dag van het jaar. Veel beter dan mijn verjaardag! Dus als je mij eens per jaar wilt feliciteren, doe dat dan op 4 juni. Vind ik veel leuker!

Het is niet dat we het elk jaar nou uitgebreid vieren, maar we proberen het wel speciaal te maken door die dag zo veel mogelijk samen te zijn. En dat gaat helemaal goed komen dit jaar!

Ik heb geen zin om nu een heel lang romantisch verhaal te verzinnen, want mijn liefste leest dit toch niet..

Maar,

Lieve lieve lieve liefferd,

Als je dit toevallig nou toch wel leest, dan wilde ik even zeggen dat ik heel blij ben met mijzelf omdat ik jou ruim 9 jaar geleden een berichtje stuurde en dat ik heel blij ben met jou dat je daar zo leuk op in ging. Dat ik het eeuwig jammer vind dat ik geen screenshot heb van onze eerste berichten aan elkaar, maar dat ik je reactie sowieso nooit zal vergeten. Dat ik ontzettend blij ben dat je altijd voor mij koos, al wist ik dat altijd ook wel, want ik ben natuurlijk de leukste! 😉

Maar bovenal wil ik gewoon zeggen dat ik elke seconde die wij samen zijn enorm waardeer en dat ik er het liefst nog zo veel mogelijk samen wil meemaken. Ik zou niet zonder jou willen en wellicht niet eens kunnen. Jij bent de liefste, de leukste, de beste, mijn eerste én mijn enigste. 

I will always love you

 

Nou dat was alsnog een lang, semi romantisch verhaal.

Maargoed, 4 juni, beste dag ooit!

Ik hoop dat jullie ook allemaal een fijne 4 juni hebben! ♡

Bedankt voor het lezen!

Byee ♡

♡♡♡

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.