4.2.2016 – Hoe kom je aan je dagelijkse lichaamsbeweging?

4.2.2016

Hoe kom je aan je dagelijkse lichaamsbeweging?

Meestal niet eigenlijk.

Ik sta en loop wel de hele dag op mijn werk maar echt lichaamsbeweging wil ik dat niet noemen. En sinds ik tot mijn grote vreugde mijn brommer gemaakt heb, rijd ik ook weer naar mijn werk in plaats van te fietsen. Dus dat telt ook al niet meer helaas..

Byalien

5 reacties

    • Ja dat is het echt hoor! Toen ik nog geen rijbewijs had fietste ik echt overal naar toe. Ik heb op het moment zelfs niet eens meer een eigen fiets! Best wel erg eigenlijk..
      Rijbewijzen maken je lui, geniet nog even van het fietsen! 😉

    • Oh ja, dat spreekt mij ook wel aan de laatste tijd. Heb een tijdje geprobeerd via Blogilates op YouTube maar dat was het niet helemaal voor mij. Heb Adriene even opgezocht en haar filmpjes lijken me leuk. Ik ga het eens proberen. Dankjewel voor de tip! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.