4.10.2016 – Waar denk je dat de wereld aan ten onder zal gaan?

4.10.2016

Waar denk je dat de wereld aan ten onder zal gaan?

De mensheid.

Ik weet het vrij zeker zelfs, sinds de wereld al ontzettend lang bestaat en al die tijd nooit ten onder ging. De tijd van de mens is nog geen 1% van totale tijd dat de aardbol bestaat. Dus ik denk dat mocht de wereld binnenkort vergaan, dat dat wel onze schuld als mensheid moet zijn.

Persoonlijk denk ik wel dat nog erg lang zal duren. Hoe slecht we ook met onze aarde omgaan. Gelukkig/helaas (ik weet niet welke het meest van toepassing is) kan de aarde heel veel hebben en zullen we het echt heel bont moeten maken wil het overal onleefbaar worden. Gelukkig omdat wij dat niet meer zullen meemaken. Helaas voor de aarde, want ik weet ook vrij zeker dat de mens het nog erg bont gaat maken. En hoe goed ze dat ook proberen te voorkomen, ik ben bang dat ze pas echt doorhebben dat het te laat is als het ook echt te laat is.

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.