31.7.2016 – Scheid je je afval?

31.7.2016

Scheid je je afval?

Voor zover mogelijk.

Ik doe mijn best om dingen zo goed mogelijk weg te gooien, maar ik moet bekennen dat dat niet altijd helemaal perfect gaat. Soms is het gewoon echt heel lastig!

Het liefst zou ik zo iemand zijn die papieren etiketten van glazen potten plukt om nog beter bezig te zijn. Maar in werkelijkheid zul je mij dat toch niet snel zien doen. Het duurt gewoon te lang. Wel haal ik netjes het karton uit de plastic verpakking bij beschuitjes en gooi deze apart van elkaar weg. 

Al met al zou je zeker kunnen zeggen dat ik mijn best doe. In verband met ruimtebesparing zou ik het liefst alles in één bak gooien, maar ik heb toch echt een papierbak, afvalbak, glasbewaarplek. Maar ook batterijen, lampen en eigenlijk alles wat niet in de normale bak mag heeft een eigen bewaarplekje waar ik het gescheiden van elkaar bewaar en uiteindelijk op de juiste plek echt weggooi. Kost een heleboel ruimte..

Toch voelt het beter om het zo te doen want mijn natuurliefhebbende hart krimpt nog altijd een beetje ineen wanneer ik iemand iets zie weggooien in een daarvoor niet bestemde plaats. 

Byalien

2 reacties

  1. Ja ik probeer ook zoveel mogelijk het afval te scheiden.
    Moet toch denk ik dan.
    Ben ook geschokt als ik iemand zie die dat niet doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.