30.5.2016 – Waar zou je vijf jaar geleden meer tijd aan hebben willen besteden?

30.5.2016

Waar zou je vijf jaar geleden meer tijd aan hebben willen besteden?

Ik zou hier eigenlijk school neer willen moeten zetten. Vijf jaar geleden ongeveer deed ik namelijk examens. Maar heel eerlijk gezegd ben ik nog steeds van mening dat ik daar niet meer tijd aan had willen besteden.

Maar wat dan wel?

Eigenlijk aan mijn familie. Vijf jaar geleden was ik veel meer bezig met mijn vriend en vrienden. Onder het motto: ‘Familie blijft altijd wel, ik wil nu dingen doen.’ Maar dat blijkt niet altijd te kloppen en ik vind het nu achteraf soms jammer dat ik in mijn latere tienerjaren niet meer veel tijd bij mijn familie was. Dat ga je toch pas echt veel meer waarderen in je twintigerjaren..

Een dag te laat, ik weet het.
Maar mijn dag was gisteren veel te leuk en ik was veel te laat thuis.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.